Franz napisał(a):Muszę gdzieś tę Grecję w najbliższym czasie wcisnąć. Nawet rozważałem przez chwilę początek lutego, ale jednak pogoda zbyt niepewna.
Pogoda niepewna być może jest,zdaje się że deszcze często w Grecji o tej porze padają, no ale to w końcu zima, więc nawet dojazd mógłby być nie całkiem przyjemny. Natomiast ja widzę jeszcze jedną dość istotną wadę tego terminu - bardzo krótkie dni .
Bo to że woda nie najcieplejsza to chyba nie jest dla Ciebie argument .
KOL napisał(a):Przestań już pokazywać te zdjęcia bo będę musiał odwołać rezerwcję i zmienić plany wakacyjne
A ostrzegałem na wstępie do tej relacji że będą miejsca takie, że jeszcze zmienisz plany .
Co prawda miałem Kithirę na myśli, no ale Mani też niebrzydkie jest .
Crayfish napisał(a):... cóż tu dodać ... cóż tu rzec ...
... jest MOC
Joanka23 napisał(a):Pięknie!
Bez dwóch zdań, chociaż tam jeszcze nie byłam, to już tego miejsca nie zapomnę! Jak i tę wyspę Kithirę!
Uwielbiam takie krajobrazy... surowe, kamieniste pustynie. Pag zrobił na mnie, na nas, takie wrażenie po raz pierwszy. Mani trochę przypomina Pag, mógł tak w sumie wyglądać zanim bora spłaszczyła jego góry... A w połączeniu z błękitem nieba i lazurem morza tereny takie wyglądają jeszcze cudowniej.... zwłaszcza w realu. Zdjęcia są tylko namiastką...
Tymona napisał(a):Wędruję z Wami dość systematycznie, ale faktycznie mocno po cichu
No faktycznie, dużo hałasu nie robisz
Ale bardzo nam miło, że podróżujesz z nami .
Tymona napisał(a):Grecja, którą pokazujecie jest baaaardzo apetyczna, bo taka mocno niestandartowa
Nasza Grecja odbiega od standardów bo i my sami dość istotnie od nich odbiegamy.... i nie mam tu na myśli tylko zamiłowania do pustych gór, plaż, ciszy i samotności we dwoje.....
A za Grecją tęsknimy niezmiennie... ja chyba bardziej bo ona jakby kobietą była
Tymona napisał(a):z racji tego, że niedługo łikend dobiegnie końca
znowu zamieniam się w cichego czytacza
Czyżbyś miała zakaz wypowiadania w dni powszednie? . Administracja cro.pl nie wydaje się taka surowa
maslinka napisał(a):Chyba wcale nieprzereklamowane Mani - przecudnie!
Nie mogę się napatrzeć...
No faktycznie okazało się że nie.... całe szczęście bo to daleko dość
Coś czuję, że zdrada coraz bliżej
Pozdrawiam