Dzięki za obecność i miłe słowa
weldon napisał(a):Co te wakacje maja takiego, że się tak szybko kończą
Wakacje same w sobie to i może kończą się szybko.... ale ile trwa potem ich opisywanie
a to jakby się na nich było po raz drugi... no prawie
A dzięki relacjom innych możemy zimową porą pół Europy zwiedzić
mariusz-w napisał(a):Pociecha tylko w tym, że zaraz wrześniowe "się zaczną !
Przynajmniej w tej relacji !
Ogarnę się tylko trochę po powrocie i zasiadam do pisania.... Małgosia już szykuje fotki
janusz.w. napisał(a):Zwłaszcza, że mowa będzie o jakiejś 'tajemniczej wyspie'
no i mam nadzieję o Mitikasie...
Ach.... ta wyspa
Tak całkiem tajemnicza nie jest, choć na cro.pl i owszem....
Wreszcie znaleźliśmy miejsce dla nas IDEALNE
Jakieś góry też będą
Jacek S napisał(a):Tak
Jedyna słuszna i oczekiwana odpowiedź
longtom napisał(a):Ja bardzo chętnie ruszę po raz drugi
Nawet wezmę kilka euro do kieszeni, na wypadek jakby miało trochę zabraknąć na powrotną benzynę.
Super
Euro nie będzie konieczne
, wyjeżdżając wpadliśmy na genialny pomysł, że jakby co, w razie zbytniego opróżnienia portfela, zawsze za benzynę możemy zapłacić kartą
Aglaia napisał(a):Ja z niecierpliwością czekam na drugą, grecką relację
Wliczając zeszłoroczną, ta będzie już trzecia
Liczę na to, że za rok będziemy pisać czwartą i piątą
babeczka napisał(a):Podobało mi się
, to do następnej "wspólnej podróży", czekam
Miło mi, że i taka sympatyczna babeczka wciąż zagląda do naszej relacji i do tego że jest z tych "wspólnych" podróży zadowolona
Crayfish napisał(a):Noclegi - 0 zł - to mi się bardzo podoba.
Nam też
To była czwarta podróż w czasie której na noclegi nie wydaliśmy ani grosza.... ta wrześniowa będzie piąta. I nie mamy najmniejszego zamiaru na tym poprzestać
.
maslinka napisał(a):Zawsze bardzo chętnie z Wami podróżuję. Dzięki za tę podróż i czekam na następną
Wiem że to nieładnie namawiać do zdrady... ale w tym przypadku mam nadzieję, że coś z pokazanych przez nas miejsc Ci się spodoba i jednak się skusicie na mały "skok w bok" do GR.
Może nie ma tam klimatycznych dalmatyńskich starówek, ale niektóre inne miejsca też potrafią być nastrojowe, może uda się nam to pokazać
.
piter83pl napisał(a):Już przyzwyczailiście Nas do niezwykle ciekawych i fajnie opowiedzianych wypraw. Z reguły w po sezonie... ale nie tym razem. Fajnie pokazaliście, że Grecja to właśnie to miejsce gdzie nawet na przełomie lipca i sierpnia można znaleźć spokojne miejsca.
P.S Bardzo mi się podoba jak blisko z naturą jesteście podczas swoich wakacji.
Dzięki Piter
Żeby w Grecji znaleźć spokój w sezonie trochę trzeba się natrudzić albo po prostu mając pewne doświadczenia trzeba wiedzieć gdzie jechać. To kraj z ogromną ilością kilometrów wybrzeża więc zawsze coś dla siebie znaleźć można.
Po sezonie... jest łatwiej, ale też fajnie jest dobrze trafić
dangol napisał(a):Dziękuję za pierwszą część tegorocznej Grecji i zapisuję się na czytanie drugiej
Tak naprawdę tej drugiej Grecji mogło nie być....
ale o tym na początku relacji, mam nadzieję niedługo
Pozdrawiam i dziękuję jeszcze raz że jesteście