We środę Pakostane było +37...
Naprawdę ciężko, mimo klimy w apartmani.
Na plaży pod piniami w cieniu masakra....
kulka53 napisał(a):Potem znów przez Varosi idziemy w drugą stronę w poszukiwaniu Wielkiego Wodospadu.
dangol napisał(a):Wasze greckie wodospady fajnie dziś orzeźwiły wrocławskie tropiki
piotrf napisał(a):Edessa - zapisałem sobie . . . tak na wszelki wypadek
shigella napisał(a):a my... wlasnie auto pakujemy
mariusz-w napisał(a):Najbliższe plany ... to dwa dolomitowe ... już wyszukane !
FUX napisał(a):We środę Pakostane było +37...
Naprawdę ciężko, mimo klimy w apartmani.
nomad napisał(a):A jak wskoczy kolejna porcja (kolejna podróż) Waszych wspomnień z Grecji
kulka53 napisał(a):Bardzo nam miło że śledzisz nasze wspomnienia...
longtom napisał(a):kulka53 napisał(a):
Oszczędne w treści, ale b. ładne zdjęcie.
pzdr
kulka53 napisał(a):Chwilkę nas tu nie było....godzina "zero" zbliża się
kulka53 napisał(a):Przetwornica zakupiona, antykomarowe urządzenie również , wyjedziemy wyposażeni też w dwa turystyczne krzesełka .
Pozdrawiam
Tymona napisał(a):no to teraz jakośc kempingowania Wam wzrośnie - będziecie mieli wersję de lux
Interseal napisał(a):widzę, że nowoczesność i blichtr wkrada się w Wasze podróże :wink;
Interseal napisał(a):Druga "godzina zero" w tym roku...
Tymona napisał(a):Miłego wakacjowania życzę
longtom napisał(a):To i ja się dołączam
Interseal napisał(a):Powodzenia i dużo, dużo pozytywych przygód w tej wrześniowej, bałkańskiej, wielkiej (lub małej) podróży.
maslinka napisał(a):Wodospady przepiękne!
A jeśli chodzi o podobieństwo Polaków i Greków w wandalizmie, skojarzyło mi się z jednym ze zdjęć, które widzieliśmy ostatnio u znajomych (którzy niedawno wrócili z Grecji). Stacja metra w Atenach i napis przy wejściu do podziemi: "Piast Gliwice".
nomad napisał(a):Mam nadzieję, że za dłuższe milczenie nie podpada się "starej gwardii".