Piękne te plażyczki Szkoda, że na nich tak tłoczno
No, ale kto szuka ten znajdzie wasza też całkiem, całkiem
pozdr
shigella napisał(a):miau.pl
longtom napisał(a):Aż się prosi o kajaczek
Franz napisał(a):I o to chodzi.
A jak mi się trafi czasem nocleg w mniej ciekawym miejscu, wtedy pada sakramentalne: "tu i tak tylko ta jedna noc".
janusz.w. napisał(a):Piękne te plażyczki Szkoda, że na nich tak tłoczno
No, ale kto szuka ten znajdzie wasza też całkiem, całkiem
shigella napisał(a):no i tyle z moich wypytywan i planow, TZ musi zostac w pracy
rozczarowanie jest wielkie, bo wszystko juz przygotowane bylo na jutzrejszy wyjazd
nie zasmiecam juz watku, pozdrawiam
kulka53 napisał(a):Bardzo mi przykro
My akurat mamy bardzo dużą swobodę w wyborze czasu urlopu i właściwie nic nam nie przeszkadza. Ale nie każdy jak widać tak ma....
kulka53 napisał(a):Może rumuńskie góry jesienią, może i bułgarskie? Może wrześniowa Chorwacja albo i zachodnia Grecja? Epir i wyspy Jońskie sa przeciez bardzo piękne. A może zupełnie pusta wrześniowa Albania?
Mam nadzieję, że nawet jak nic z tego nie wyjdzie, nie zrezygnujesz z wizyt na cro.pl....
kulka53 napisał(a):
Gdybym mieszkał w miejscu bardziej sprzyjającym swobodnemu życiu, ilość kotów też być może byłaby bardziej nierozsądna .
shigella napisał(a):.... a Grecja... hm, hm.. za droga? zobacze jak wyszlo Wasze podsumowanie finansowe tego wyjazdu teraz, idea przewodnia naszej Bulgarii mialo byc to, ze tanio, bo nam naprawa auta zezarla kupe kasy
Lidia K napisał(a):
Normalnie podsumowanie byłoby za dobrych kilka (naście)tygodni, dlatego żebyś się mniej więcej zorientowała napiszę teraz.
1900 zł za 5200 przejechanych kilometrów
200 zł wejścia do napotkanych atrakcji
400 zł jedzenie kupione w Polsce
za winietki w Serbii i Macedonii - dokładnie nie pamiętam ale chyba 130zl
i coś tam jeszcze co wszystko razem dało około 2800zł.
Crayfish napisał(a):Nawet BARDZO PIĘKNIE !!!
piter83pl napisał(a):Wreszcie sobie po ludzku pooglądam te śliczne fotki a nie na telefonie bo wróciłem niestety do domu (ale o tym kiedy indziej;) )