Poniedziałek, 25 lipca c.d.
Zatrzymujemy się jeszcze raz kawałek dalej, w miejscu z widokiem na Pyrgadikię, Kortiri i Salonikiou. Bardzo nam się tu podoba .
helen napisał(a):
Takie ciche, poranne klimaty pasują idealnie do mojej kawki.
I one właśnie będą przeważać w tej relacji icon_biggrin.gif
helen napisał(a):Niestety na poranne czytanie porannych klimatów mam coraz mniej czasu
Franz napisał(a):Mnie to wygląda na zdjęcie satelitarne.
shigella napisał(a):Dziekuje za linka do map!
shigella napisał(a): z wielka radoscia ogladam kolejne kocie fotki! widze, ze tez masz tak, ze napotkane koty w roznych sceneriach fotografujesz. Czy moge zadac niedyskretne pytanie, czy tez u Was w domu mieszkaja futrzasci?
shigella napisał(a): czy rzeczywiscie w gorach Bulgarii bywaja chlodne noce na koniec sierpnia? my raczej pod namiot planujemy, ew. auto, a wiec zastanawiam sie, czy cieple gacie, wroc, cieple ubranie do spania zabierac...
I koniecznie coś na komary... w nadmorskiej GR to niezła plaga icon_evil.gif , zresztą z Rumunii też je pamiętam.
dangol napisał(a):Całe szczęście, że Małgosia za PhotoShopem nie przepada , dzięki temu mamy szansę zobaczyć miejsca bezludne . Może będzie tam tak nadal, jeśli kiedyś podążymy Waszym śladem?
helen napisał(a):Te namioty na plaży to tak sobie na dłużej stoją, z noclegiem rozumiem?
kulka53 napisał(a):Riła i Pirin mają tę specyfikę, że w wyższych partiach w dużej mierze można poruszać się po nich bez wyznaczonych szlaków, tzn jak pasuje pójść na skróty, albo na jakiś szczyt, często można, są ścieżki.
.kulka53 napisał(a):
Tak, mieszkają, my to do miłośników kotów należymy zdecydowanie
kulka53 napisał(a): A pamiętam noc w Durmitorze , na początku sierpnia chyba, kiedy rano na około 1800 było zaledwie 2 na plusie i silny wiatr
kulka53 napisał(a):Mam nadzieję że pogoda dopisze i mimo opóźnienia zobaczycie masę fajnych miejsc
helen napisał(a): Przed wyjazdem do Hiszpanii kupiliśmy środek na poparzenia roślin, owadów i meduz o nazwie Mugga , jest świetny, bardzo wydajny i skuteczny. Polecam, bąble przestają być problemem, działa natychmiast.
kulka53 napisał(a):Zatoczka jest super, plaża, łagodnie mówiąc taka sobie, ale to nie ma wielkiego znaczenia. Miejsce i tak jest jakby dla nas stworzone .