Super podróż.Ale mam pytanie dotyczące noclegów gdyż wybieram się do
Rumuni camperem i chciałbym Cię prosić abyś coś więcej napisał na temat
noclegów tj. w jakich miejscach,bezpieczeństwa,itp. Z góry dziękuję
arekwol napisał(a):Super podróż.Ale mam pytanie dotyczące noclegów gdyż wybieram się do Rumuni camperem i chciałbym Cię prosić abyś coś więcej napisał na temat noclegów tj. w jakich miejscach, bezpieczeństwa,itp. Z góry dziękuję
jacky z DG napisał(a):
a przyganię oszczędności tylko za jeden brakujący punkt - ubezpieczenie medyczne - tak, wiem, żeście są zdrowi i młodzi, ale są inne zagrożenia - nieprzewidziane...
zabrakło mi w Waszej relacji delty Dunaju, biorąc pod uwagę Wasze podejście do świata - byłaby wzorcem...
bo mi się od kilku lat cuś krochmali jak mam tam chęć pojechać, a to ptasia grypa, a to powódź w tamtym rejonie...
pozdrawiam i czekam na kolejne Wasze relacje bo pozwalają mi widzieć i Rumunię i w ogóle zwiedzanie krajów całkiem od nas nieodległych...
espeso napisał(a):słyszałam, ze w Grecji nie wolno biwakować w miejscach niewyznaczonych do tego celu ... czy spaliście tam pod namiotem?
espeso napisał(a):konkretnie jakie jedzenie i w jakiej formie zabieracie ze sobą (gdzies tam było coś o własnoręcznie przygotowanych wekach) też nastawiam się na domowe przetwory (zawsze kilka biorę) ale moze macie jakieś ciekawe i sprawdzone pomysły?
espeso napisał(a):zamierzamy skorzystać z wielu waszych pomysłów i dotrzeć do Albanii na pewno. jak czas, finanse i siły pozwolą to moze i do Olimpu
mięsko w słoikach praktykuje od zawsze z uwagi właśnie na oszczędność czasu głównie. Tak zawekowane wytrzymuje nawet dośc spore temp bez lodówki (CRO)
cóż trasa prawie przemyślana (szukamy głównie szutrowych i nieco terenowych tras), to przygotowania czas zacząć nie moge się doczekać