Znalazłem kilka zdjęć z tłumaczeniami z Wesołego Cmentarza z Sapanty i klika galerii zdjęć, m.in. z Sapanty, więc,
jeżeli by ci Pawle nie przeszkadzało, to zostawię tutaj namiary.
weldon napisał(a):Znalazłem kilka zdjęć z tłumaczeniami z Wesołego Cmentarza z Sapanty i klika galerii zdjęć, m.in. z Sapanty, więc,
jeżeli by ci Pawle nie przeszkadzało, to zostawię tutaj namiary.
dangol napisał(a):Pewnie jednak część z nich sobie odpuszę, aby trafić w zamian jakieś miejsce niekomercyjne. Może któreś z Waszych podpowiedzi? Ale moze uda mi się "odkryć" coś całkiem innego...
weldon napisał(a):Znalazłem kilka zdjęć z tłumaczeniami z Wesołego Cmentarza z Sapanty
kulka53 napisał(a):świetne uzupełnienie i poszerzenie wyobrażenia o danym miejscu (w tym przypadku o Sapancie)
Franz napisał(a):To i ja uzupełniłem i poszerzyłem spojrzenie na Wesoły Cmentarz.
Interseal napisał(a):Tak sobie przeglądałem co jeszcze można zobaczyć ciekawego w okolicy... i znalzałem coś dla siebie kilkanaście kilometrów za miasteczkiem Borşa.
kulka53 napisał(a):. . . może skrobnęłoby się jakąś relacyjkę?
kulka53 napisał(a): Jeżeli nie, to wszelakie uwagi i komentarze bardzo mile widziane tu
piotrf napisał(a):Może się skrobnie Pawle , jadnak trzeba na nią najpierw pozbierać , wybrać , obrobić fotki , a na to w tej chwili czasu brak Może jesienią
piotrf napisał(a):Może się skrobnie Pawle , jadnak trzeba na nią najpierw pozbierać , wybrać , obrobić fotki , a na to w tej chwili czasu brak Może jesienią
piotrf napisał(a):Sapanta była z ciekawości mojej wielkiej po relacji Wojtka a nie jako obowiazek "hiciorowy "
piotrf napisał(a):Ledwo czas znajduję na śledzenie Waszych relacji na forum
piotrf napisał(a):Jeżeli w jakimś punkcie Twojej relacji będę miał coś w formie uzupełnienia i poszerzenia - z przyjemnością skorzystam z Twojego zaproszenia
kulka53 napisał(a):Barsana nie jest miastem, to po prostu duża wieś, ładnie położona.