kulka53 napisał(a):
Ale proszę, oto wieczorne statywowe ujęcie Kulek dwóch
Pozdrawiam
Dziękuję - pozdrawiam dwie Kuleczki
kulka53 napisał(a):
Ale proszę, oto wieczorne statywowe ujęcie Kulek dwóch
Pozdrawiam
Oczywiście skręciłem nie w tę uliczkę co trzeba , dlatego zamiast jechać od razu główną drogą na zachodnie wybrzeże wyspy, kawałek przejechaliśmy wąską dróżką prowadzącą obok jakiegoś monastyru.
mariusz-w napisał(a):Ładna plaża,
ciepła woda,
pełne słońce,
ciepły wieczór,
spokojne miejsce ...
mariusz-w napisał(a):tylko pół księżyca.
mariusz-w napisał(a):... ale za to ekstra dodatek "ochrona z powietrza" !
plavac napisał(a):Bezpiecznie stałeś na tej skarpie , nie zagrażał obryw lub obsunięcie ?
plavac napisał(a):A samoloty chyba p/pożarowe ?
Franz napisał(a):Chyba nie dam się stąd wypisac!
Franz napisał(a):Tu bez żadnego problemu ładują się wszystkie zdjęcie - żadnego wymuszania
Renatka66 napisał(a):Przypuszczam, że był to monastyr Faneromeni
Renatka66 napisał(a):W czasie naszego pobytu w monastyrze odbywały się chrzciny.
Renatka66 napisał(a):plaże na Lefkadzie są naprawdę cudne( choć nieraz trudno do nich dojechać).
typ napisał(a):może w przyszłym roku pobije je Kefalonia....
kulka53 napisał(a):Byłem pewny że tam dotarłeś...... pamiętam Twoje pytania odnośnie promów z Lefkady na Kefalonię, przy okazji dowiedziałem się wtedy ile taka przyjemność kosztuje.
typ napisał(a):na 2 dni na Kefalonie nie opłacało się płynąć...
typ napisał(a):Rozpoczynaliśmy nasz wyjazd od Grecji
nomad napisał(a):docieracie zawsze do ciekawych miejsc nie przeładowanych turystami
nomad napisał(a):kolejnej (po albańskiej plaży) "złotej" plaży (którą dostrzegłem wcześniej w pewnych typowaniach ).
nomad napisał(a):Pozytywnie pozazdroszczę, że odnajdujecie i umiejscawiacie się noclegowo w takiej wolności wyboru i otoczeniu pięknych miejsc.
kulka53 napisał(a):To prawda, w tegorocznym konkursie były dwa nasze zdjęcia z plaż, jedno z Albanii a drugie z Lefkady, ale...... nie z plaży Gialos choć może kolorystyka jest podobna i mogła być myląca.
piter83pl napisał(a):Plaże na Lefkadzie są bombowe.
piter83pl napisał(a):Super wyprawa
nomadl napisał(a):W takim razie to sąsiednia plaża Egremni
nomadl napisał(a):Jakby nie było piękne plaże i kolor wody.
Wprawienie się tam w błogi nastrój nie wymaga wysiłku.