mariusz-w napisał(a):Półeczka ... robi wrażenie !!!
dangol napisał(a):nie odważyłabym się wejść na tę półeczkę
Eee, naprawdę nie było aż tak źle, trudności żadnych.....
, ale faktycznie czuło się "powietrze" idąc tamtędy
. Ja nie mam z tym żadnych problemów, Małgosia, właściwie jeżeli już, to niewielkie.... ale wracając natknęliśmy się na starszą angielską parę, z tego co mówili wywnioskowałem, że dalej to już nie pójdą
W każdym razie, w przeciwieństwie do Franzowych ścieżek, nie jest tam potrzebny żaden sprzęt, co było oczywistą zaletą tego spaceru
maslinka napisał(a):Chętnie bym się tam zatrzymała... na campingu
, ale biorąc pod uwagę opisywaną przez Was infrastrukturę turystyczną, musimy na to jeszcze poczekać parę lat.
Zatrzymanie na kempingu w Albanii nie jest rzeczą niemożliwą
, widzieliśmy, że na pewno są tam 2
. Jeden nosił nazwę Kavaje i były do niego drogowskazy na głównej drodze na wysokości tego miasta, natomiast drugi, jeszcze bardziej reklamowany, mieścił się w zatoczce tuż przed właściwym Himare jadąc od północy. Jak wyglądał ich standard, nie mam pojęcia, nigdy nie interesowały nas kempingi, a po odkryciu jak fajnie jest "na dziko" , to już zupełnie nie widzimy potrzeby korzystania z tego typu dobrodziejstw
.
Na pewno ilość kempingów będzie się w Albanii zwiększać, natomiast ilość większych i mniejszych hoteli i pensjonatów już jest porażająca. Może nie taka jak w Chorwacji, ale prawie
. W sezonie, kiedy Wy jeździcie może nie być aż tak łatwo znaleźć coś sympatycznego i zupełnie taniego, ale pewnie nie jest to niemożliwe...
maslinka napisał(a):wjechałam z Wami do Grecji i od razu bardzo mi się podoba.
Mamy nadzieję że i dalej będzie podobnie..... my wciąż jesteśmy nią oczarowani
maslinka napisał(a):Nawet grecka sosna się znalazła
Po tym właśnie ujęciu nastąpił u nas drastyczny spadek ilości zdjęć
po co bowiem robić identyczne
piotrf napisał(a):Podobnie jak Agnieszka nadrobiłem zaległości
Cieszymy się, że nas dogoniliście
To prawda, jakoś w miarę szybko posuwa się relacja, staram się zbytnio nie ociągać bo w kolejce czeka jeszcze sierpniowa Rumunia
Dziękuję za miłe słowa.....
Pozdrawiam