Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Małe i duże bałkańskie podróże :-)

Do Grecji przynależy około 2500 wysp, ale tylko nieco ponad 150 jest zamieszkana przez ludzi. Grecja słynie z produkcji marmuru, który jest eksportowany do innych państw. Grecja posiada aż 45 lotnisk. Językiem greckim posługiwano się już cztery tysiące lat temu - to jeden z najstarszych języków w Europie.
longtom
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) longtom » 11.09.2021 10:58

tony montana napisał(a):... gdzie Wy?

No właśnie.

pzdr :wink:
dangol
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) dangol » 09.10.2021 21:34

Hmmmm... Zaczęłam się poważnie niepokoić. Cóż może być przyczyną Waszego milczenia? Minął wrzesień, październik zbliża się do połów, a tu :roll: żadnej relacji z Waszych fantastycznych wypraw! Przestaliście lubić :wink: swoich wiernych czytelników? No bo nawet wolę nie myśleć o tym, że przyczyny milczenia mogą być :? znacznie gorsze.. .

..
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 10.10.2021 07:59

Chętnie bym posłuchał coś o trasie Caddiego, bo Grecja autem za pasem, a u Was zawsze jakieś szczególiki były.
No i cała reszta też oczywiście :D
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 14.11.2021 20:25

Martwi mnie cisza w tym wątku ... :(
ruzica
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ruzica » 14.11.2021 20:33

mysza73 napisał(a):Martwi mnie cisza w tym wątku ... :(

Mnie też i to od dłuższego czasu :(
megidh
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) megidh » 14.11.2021 20:46

ruzica napisał(a):
mysza73 napisał(a):Martwi mnie cisza w tym wątku ... :(

Mnie też i to od dłuższego czasu :(

Też się martwię.
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 08.12.2021 11:32

Ja jestem cały czas w kontakcie z Pawłem :D i u niego wszystko w porządku, żyje, podróżuje i ma się dobrze...

Zostałam upoważniona do przekazania w jego imieniu informacji, że ze względu na zmiany w życiu kontynuacji jego wątków nie będzie.... czego osobiście bardzo żałuję :( .
dangol
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) dangol » 08.12.2021 11:50

Szkoda, że :? nie chce się z nami dzielić przygodami. Ale najważniejsze, że wszystko w porządku :D
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 08.12.2021 11:54

Dobrze, że chociaż wszysko ok ...
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 08.12.2021 19:38

piekara114 napisał(a):Ja jestem cały czas w kontakcie z Pawłem :D i u niego wszystko w porządku, żyje, podróżuje i ma się dobrze...

Zostałam upoważniona do przekazania w jego imieniu informacji, że ze względu na zmiany w życiu kontynuacji jego wątków nie będzie.... czego osobiście bardzo żałuję :( .

Dzięki, szkoda, choć w pewnym sensie to rozumiem, bo u mnie również wiele się dzieje i na razie nie mogę 'zrobić więcej' na forum, a bardzo bym chciał.
kmichal
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kmichal » 08.12.2021 20:29

piekara114 napisał(a):u niego wszystko w porządku, żyje, podróżuje i ma się dobrze...

... no to dobre wieści ... :) ...

piekara114 napisał(a):ze względu na zmiany w życiu kontynuacji jego wątków nie będzie.... czego osobiście bardzo żałuję .

... bardzo będę tęsknił za jego wakacyjnymi opowieściami ... :roll: ...
Pozdrawiam.
megidh
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) megidh » 08.12.2021 20:55

piekara114 napisał(a):Ja jestem cały czas w kontakcie z Pawłem :D i u niego wszystko w porządku, żyje, podróżuje i ma się dobrze...

Dzięki za przekazanie wiadomości od Pawła.
Szkoda, że nie będzie kontynuacji jego wątków :( .
Ale może rozpocznie nowe relacje z podróży, które nastąpiły po zmianach w jego życiu.
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 08.12.2021 21:36

megidh napisał(a):Ale może rozpocznie nowe relacje z podróży, które nastąpiły po zmianach w jego życiu.
Na to raczej nie ma co liczyć... Paweł pisał mi, że prawie wcale nie zagląda na żadne fora, stąd nie-osobiście przekazuje informacje co do swoich wątków...
wawerek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wawerek » 08.12.2021 22:00

Najpopularniejszy na tym forum Kulka i cisza....

Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 14.01.2022 23:45 przez wawerek, łącznie edytowano 1 raz
kulka53
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kulka53 » 30.12.2021 22:33

Dobry wieczór WSZYSTKIM :oops: zaglądającym tutaj i tym którzy zostawili swoje komentarze... Dziękuję, to bardzo miłe.
Tak, nie było mnie na forum bardzo długo, jednak z powodu kończącego się roku zajrzałem by złożyć Wam życzenia Noworoczne.

Życzę Wam przede wszystkim ZDROWEGO Nowego 2022 Roku, pełnego wspaniałych podróży, odkrywania nieznanych miejsc i lądów, realizacji zamierzeń, planów i marzeń. Oby wszystko się udawało, fortuna się uśmiechała, koła Waszych pojazdów (czy też skrzydła samolotów :) ) zawsze dotarły tam gdzie odnajdziecie kawałek swojego małego Szczęścia....

Parę słów o mnie...prawdę mówiąc trochę brakowało mi forum, zwłaszcza w ostatnim czasie. Myślę że będę tutaj czasem zaglądać...sprawdzę co u Was, jakie przygody stały się Waszym udziałem. Nie wiem czy będę się udzielać aktywnie tak jak do tej pory :roll: , jeśli już to nie w tym wątku, raczej w Waszych zostawię jakiś komentarz, przeczytam coś ciekawego, znajdę jakąś inspirację. Nadrobię w miarę możliwości to co mnie ominęło a co szczególnie by mnie interesowało.
Poza tym jest tak jak napisała powyżej na moją prośbę Beata...żyję, podróżuję i jakoś tam się mam :roll: . W tym roku udało się odwiedzić trochę miejsc w naszym kraju, nad morzem i na Lubelszczyźnie, poza tym była też "tużprzedsezonowa" upalna (dzika :) ) Chorwacja a także dość kapryśna wrześniowa Grecja, lądowa i wyspiarska. A co przyniesie ten rok - czas pokaże.

Pozdrawiam Wszystkich :) , Paweł
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Grecja - Ελλάδα

Małe i duże bałkańskie podróże :-) - strona 739
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies