tony montana napisał(a):... gdzie Wy?
No właśnie.
pzdr
piekara114 napisał(a):Ja jestem cały czas w kontakcie z Pawłem i u niego wszystko w porządku, żyje, podróżuje i ma się dobrze...
Zostałam upoważniona do przekazania w jego imieniu informacji, że ze względu na zmiany w życiu kontynuacji jego wątków nie będzie.... czego osobiście bardzo żałuję .
piekara114 napisał(a):u niego wszystko w porządku, żyje, podróżuje i ma się dobrze...
piekara114 napisał(a):ze względu na zmiany w życiu kontynuacji jego wątków nie będzie.... czego osobiście bardzo żałuję .
piekara114 napisał(a):Ja jestem cały czas w kontakcie z Pawłem i u niego wszystko w porządku, żyje, podróżuje i ma się dobrze...
Zostałam upoważniona do przekazania w jego imieniu informacji, że ze względu na zmiany w życiu kontynuacji jego wątków nie będzie.... czego osobiście bardzo żałuję .
Na to raczej nie ma co liczyć... Paweł pisał mi, że prawie wcale nie zagląda na żadne fora, stąd nie-osobiście przekazuje informacje co do swoich wątków...megidh napisał(a):Ale może rozpocznie nowe relacje z podróży, które nastąpiły po zmianach w jego życiu.