Wracamy tą samą drogą (w sumie innej nie ma

Zakrętasy drogi, w dole Poli, w oddali Agia Marina i wysepka Armathia.
Poli
Koniec września a jakaś roślinka kwitnie w najlepsze

Te nie kwitną ale są zielone… a jak kłują

Nie, o budżetowym lataniukulka53 napisał(a):To jakieś greckie forum???
Też tak myślała, jak szukałam liczny 11000kulka53 napisał(a):Myślałem że tu na cro.pl numer posta wyświetla się też jako link po kliknięciu w ten szary mikro kwadracik przy autorze, dacie i godzinie autora posta, ale nie, tam są jakieś inne liczby.
kulka53 napisał(a):Nic już z niej nie zostałolongtom napisał(a):Opalenizna godna.![]()
... trzeba się znów wybrać do Grecji
piekara114 napisał(a):kulka53 napisał(a):Nic już z niej nie zostałolongtom napisał(a):Opalenizna godna.![]()
... trzeba się znów wybrać do Grecji
U mnie to samo....
ZytaS napisał(a):Jan32 napisał(a):Na jej utrzymanie na całym ciele bardzo dobrze wpływa zimowy pobyt na Wyspach Kanaryjskich...
Bez sensu ta uwaga
kulka53 napisał(a):Eeeee, Janek na pewno nie miał nic złego na myśli
To pewnie taka delikatna sugestia żebyśmy wreszcie porzucili wyjazdy autem i chociaż raz się wybrali samolotem w naprawdę ciepłe i bardziej egzotyczne rejony świata.
I kiedyś nawet o tym myśleliśmy. Parę lat temu powstał pomysł by właśnie na którąś Kanarę wybrać się nietypowo bo zimą i samolotem, w grę wchodziły okolice Nowego Roku bo właśnie w tym okresie zawsze obchodzimy kolejne rocznice naszego związku, wtedy miała być okrągła, 20-ta. Ale potem jakoś nie zebraliśmy się by to zrealizować...
piekara114 napisał(a):Ale w życiu nie wpadłabym na to, aby wpis Janka z koronawirusem powiązać
Też się cieszyłam, a teraz nie wiadomo, co to będzie i wirus i walki na granicy.....kulka53 napisał(a):pomyśleć że jeszcze niedawno, 2-3 tygodnie temu cieszyliśmy się, że Turcja znosi dla nas wizyi już widzieliśmy się wiosną na grecko-tureckiej granicy...
A może i na Lesbos.
Raj to to nie jest, ale pustki bardzo zachęcająkulka53 napisał(a):A może i na Lesbos.
piekara114 napisał(a): Też się cieszyłam, a teraz nie wiadomo, co to będzie i wirus i walki na granicy.....
piekara114 napisał(a): Raj to to nie jest, ale pustki bardzo zachęcają