piekara114 napisał(a):Wygooglałam wyspę, długaaaaaa..... i rzeczywiście zamyka od południa greckie wyspy...
Też pierwsze co zrobiłam, to wygooglałam gdzie "dopłyneliśmy"
Faktycznie koniec świata
piekara114 napisał(a):Wygooglałam wyspę, długaaaaaa..... i rzeczywiście zamyka od południa greckie wyspy...
piekara114 napisał(a):Aga, żyjesz???
Wczoraj wieczorem właśnie myślałam, że chyba z miesiąc nie widziałam Twojego komentarza....
longtom napisał(a):Jestem ciekaw cd.
mysza73 napisał(a):Też pierwsze co zrobiłam, to wygooglałam gdzie "dopłyneliśmy"
Faktycznie koniec świata
Dawigs napisał(a):Też wygooglałem gdzie to. A to już o rzut kamieniem od Krety, którą mile wspominam . Miała być ponownie w przyszłym roku ale już teraz wiem że nic z tego
mysza73 napisał(a):Oby 2020 był lepszy
Znowu googlałam Rzeczywiście on o już na końcu świata, ale blisko do Cypru A wiesz, że jest duża szansa, że w Nowym Roku na Cypr powrócą promy z Grecji?kulka53 napisał(a):piekara114 napisał(a):Wygooglałam wyspę, długaaaaaa..... i rzeczywiście zamyka od południa greckie wyspy...mysza73 napisał(a):Też pierwsze co zrobiłam, to wygooglałam gdzie "dopłyneliśmy"
Faktycznie koniec świata
Na zupełnym greckim końcu świata są jak dla mnie nieco inne wyspy - Gavdos i zwłaszcza Kastellorizo (KOL tam był) .
Ale fakt... za Karpathos też już tylko Afryka
piekara114 napisał(a):A wiesz, że jest duża szansa, że w Nowym Roku na Cypr powrócą promy z Grecji?
piekara114 napisał(a):Ta plaża od razu skojarzyła się mi z naszym pobytem na Sithoni na plaży Sykias, tylko ludzi u Was jeszcze mniej....
Mikromir napisał(a):Bardzo ładna plaża, urzekł mnie kolor morza.
ZytaS napisał(a): Mam pytanie jak w razie "W" na takich małych wyspach jest z dostępnością do opieki medycznej?
ZytaS napisał(a):A jak wygląda sprawa ubezpieczenia samochodu, czy macie jakieś dodatkowe, oprócz standardowego oc i ac? Pływaliśmy już kilkukrotnie promami w Chorwacji, ale nie mieliśmy dodatkowych ubezpieczeń z tego tytułu, wydaje mi się, że tu wchodzi odpowiedzialność przewoźnika, ale może się mylę...