Tymona napisał(a):czyli to taka mało ekologiczna autopromocjaKulka napisał(a):No i oczywiście, w 90% przypadków, z węża nieprzerwanie, bez celu, leje się woda.........
Co Oni mają na tym dachu To cysterny z wodą ?
Początkowo myśleliśmy, że to ekologiczne podgrzewanie wody. Ale późniejsze nasze doświadczenia z taką cysterną jak na zdjęciu uświadomiło nam, że woda wcale się w środku nie podgrzewa (jak w amforach - stoi na słońcu i woda zimna) dlatego na 100% to są zbiorniki na czystą wodę. Jak one są napełniane - nie zgadliśmy. No i po co magazyny wody jak z węży wzdłuż głównych dróg woda leje się strumieniami.
Tymona napisał(a):p.s. Dobrze, że poruszyliście temet otwierania Waszych zdjęć, bo już myślałam, że nasz komputer ciągle strajkuje, bo tylko w Waszej relacji zdjęcia mi się nie otwierały. Co więcej, jeszcze zauważyłam, że jak mi się zdjęcia nie otwierały w google chrome, to w mozilli było bez problemu.
Używamy mozilli firefoxa, mamy najsłabszą na rynku neostradę (256kb/128kb) i nie mamy większych problemów. Czasem trzeba odświeżyć stronę dwa razy, żeby kwadraciki zniknęły.
No ale jeżeli to zależy od przeglądarki - to może znamy już klucz do rozwiązania problemu.