Bardzo ładna wysepka
Aktualnie jednak wertuję strony relacji z Waszego pobytu na Santorini
Beata W. napisał(a):Bardzo ładna wysepka
tony montana napisał(a):W jeden dzień cała wyspa przejechana
tony montana napisał(a):Całkiem ładne widoki z tej plaży, na której uczyłeś się snorkować
piekara114 napisał(a):Takie namiotowe pole spotkałam przy plaży Portokoli na Sithonii tylko tam powierzchni do wciśnięcia namiotu zdecydowanie mniej... Tamtym regionie w ogóle w kilku miejscach były takie dzikie namioty rozstawione
kulka53 napisał(a):Beata W. napisał(a):Bardzo ładna wysepka
A to miło że korzystasz , widzieliśmy tam całkiem sporo jak sądzę. Na pewno warto też wybrać się na wycieczkę do wulkanu oraz na Thirassię .
Egistri aż tak spektakularna nie jest , niemniej też ma swój urok i zalety....
Pozdrawiam
piekara114 napisał(a):Na tej pierwszej z plaż warto było posnurkować, bo są skałki podwodne, a jak one są to przynajmniej roślinki będą....
Beata W. napisał(a):Bardzo bym chciała wybrać się na tą wycieczkę na wulkan i źródła, niestety nie wiem czy będzie gdzieś dostępna bo większość biur ( w tym to z którego Wy korzystaliście) jest po prostu zamknięta. Pewni okaże się na miejscu
kulka53 napisał(a):Na ferie się wybierasz . Fajnie
Ciekawe jak tam jest poza sezonem....
Myślę że biura mogą działać. To jest jedno z miejsc które nie zasypia w okresie zimowym, tak mi się wydaje.
Pozdrawiam
piekara114 napisał(a):Takie namiotowe pole spotkałam przy plaży Portokoli na Sithonii tylko tam powierzchni do wciśnięcia namiotu zdecydowanie mniej... Tamtym regionie w ogóle w kilku miejscach były takie dzikie namioty rozstawione
ZytaS napisał(a):piekara114 napisał(a):Takie namiotowe pole spotkałam przy plaży Portokoli na Sithonii tylko tam powierzchni do wciśnięcia namiotu zdecydowanie mniej... Tamtym regionie w ogóle w kilku miejscach były takie dzikie namioty rozstawione
Też tam widzieliśmy te dzikie obozowiska.Też były między drzewami sklecone "domki" z różnych materiałów. Plaża Orange Beach - to zdaje się druga nazwa tej plaży