kulka53 napisał(a):Trochę za słabo znam angielski już o greckim nie mówiąc .
Oj tam, oj tam, pół Europy zjechali i mówi że za słaby angielski
Skromni Ci ludzie z Dolnego Śląska
kulka53 napisał(a):Trochę za słabo znam angielski już o greckim nie mówiąc .
tony montana napisał(a):Oj tam, oj tam, pół Europy zjechali i mówi że za słaby angielski
tony montana napisał(a):Skromni Ci ludzie z Dolnego Śląska
kulka53 napisał(a):kolejną wyspą
piekara114 napisał(a):Bardzo mi się ta wyspa spodobała. Myślę, że to fajny pomysł na połączenie plażowania i zwiedzania Aten - oczywiście poza sezonem, bo nie wyobrażam sobie łażenia po stolicy w 40 stopniowym upale...
piekara114 napisał(a):Michał: ja z Gr też zwrot z maili mam ok. 50%.... Ja się zastanawiam czy dla nich nie jest za wcześnie jeszcze.... 2 lata temu jak w lutym wysyłałam wstępne pytania (aby się rozeznać) to z mniejszych, sezonowych obiektów otrzymywałam info, że jest zima i aby kontaktować się wiosną, po Wielkanocy...
kmichal napisał(a):Eginę już częściowo znałem, chociażby z własnych wstępnych do niej przygotowań. Tylko potwierdziliście, że to dobry kierunek. Teraz jestem ciekaw kolejnej wyspy, położonej tuż obok ... ...
piekara114 napisał(a):Bardzo mi się ta wyspa spodobała. Myślę, że to fajny pomysł na połączenie plażowania i zwiedzania Aten - oczywiście poza sezonem, bo nie wyobrażam sobie łażenia po stolicy w 40 stopniowym upale...
piotrf napisał(a):Dokładnie to samo pomyślałem oglądając zdjęcia i czytając opisy Pawła
longtom napisał(a):Jednym słowem Poznań czeka
piotrf napisał(a):Pawle , jestem gotowy na kolejną wyspę
kulka53 napisał(a):
W oczekiwaniu…. .
kulka53 napisał(a):kmichal napisał(a):... i tak byłeś grzeczny ... ...
Ale my nie mamy kłótliwej natury , i też takiej że za wszelką cenę musimy udowodnić że mamy rację, a już zwłaszcza w obcym kraju... także woleliśmy po prostu odjechać, w końcu nie było to jedyne miejsce nadające się na Eginie do spania .