Malvka napisał(a):beatabm
Ostrzegłam, że uzależnia
Mnie uzależniła już pewnie ze 20 lat temu
Malvka napisał(a):beatabm
Ostrzegłam, że uzależnia
Igłą pinii napisał(a):Ja identycznie zaczęłam dziś dzień Ta poranna cisza dookoła i tylko morze, słońce, zapach pinii, fajna książka... cudowności!
Katerina napisał(a):Malvina, Magda, nie katujcie nas!!
Zdradzisz Magdo, gdzie jesteś na P. ?
tomekkulach napisał(a):Igłą pinii napisał(a):Ja identycznie zaczęłam dziś dzień Ta poranna cisza dookoła i tylko morze, słońce, zapach pinii, fajna książka... cudowności!
Już się nie mogę doczekać Twojej kolejnej Wspaniałej
Relacji
Malvka napisał(a):Igłą pinii
Czuj się jak u siebie
Widzieliście, i co? I nic Winka mogliśmy się napić
Malvka napisał(a): dłubię tę relację na telefonie i padam na twarz
Malvka napisał(a):Zapraszam Was serdecznie na kolejną relację na żywo
Malvka napisał(a):Czy zdarzyło Wam się kiedyś obudzić w Chorwacji tak wcześnie, że miejsce w którym jesteście wydaje się uśpione i macie wrażenie, że czas stanął w miejscu?
Malvka napisał(a):Malvka napisał(a):Czy zdarzyło Wam się kiedyś obudzić w Chorwacji tak wcześnie, że miejsce w którym jesteście wydaje się uśpione i macie wrażenie, że czas stanął w miejscu?
Kasia i Krzyś napisał(a):Hvar i Korčula już były, Brač może w tym roku, a w 2019...
Świetny klimat tej relacji, zostaję
loverosa napisał(a):Relacja cudna,poetycka,uwielbiam i chłonę,czytam z przyjemnością
beatabm napisał(a):Malvka napisał(a):Malvka napisał(a):Czy zdarzyło Wam się kiedyś obudzić w Chorwacji tak wcześnie, że miejsce w którym jesteście wydaje się uśpione i macie wrażenie, że czas stanął w miejscu?
Codziennie - jeśli tylko jesteśmy w cywilizacji - wstaję rano, 6-6:30 i idę po pieczywo dla wszystkich. Czasami z aparatem, czasami sama. Podglądam miejscowych przy kawie, rybaków wracających z morza. To moje ukochane chwile
Trajgul napisał(a):Malvka napisał(a): dłubię tę relację na telefonie i padam na twarz
To mnie najbardziej zadziwiło z całej relacji. Jak Ty sobie dajesz radę? Tyle pisać, zdjęcia trzeba wybrać, poobrabiać, wgrać, przecież to strasznie pracochłonne i czasochłonne i dodatkowo robisz to na urlopie, który właśnie opisujesz.
Powrót do Nasze relacje z podróży