macvw napisał(a):walp napisał(a):macvw napisał(a):walp napisał(a):macvw napisał(a):byliśmu w Bilo, 5km. od pięknej miejscowości Primostein, a 20km. od Szibenika.
To chyba jakiś kemping, bo nie znajduję miejscowości na mapie?
Kolego żaden kemping, po prostu kilkadziesiąt apartamentów ok.30 rozlokowancy na długości 1km. i nic więcej, każdy apartament ma swoją plażę i prawie każdy na plaży ma swoje duże leżaki. To bardzo fajne, schodzisz po 20 schodach i jesteś nad morzem, chcesz zimne piwko, wysyłasz córkę i za minutkę je masz nie musisz nic"taszczyć" z pokoju.
Apartamenty w Bilo:
http://www.adriatic.hr/pl/search/privat ... ation/bilo
Dziękuję za propozycję. Miejsce rzeczywiście wydaje się być interesujące. Wieczorem zabieram się za przeglądanie ofert, oby tylko było coś wolnego w odpowiednim dla nas terminie.
Pozdrawiam.
Kolego, ja w tym roku rezerwowałem już pod koniec stycznia, bo w ub.roku pod koniec marca mialem problem znaleźć coś fajnego, ale powodzenia!
No, mam nadzieję, że nie będzie tak źle. Na stronie, którą podesłałeś są jeszcze wolne terminy. Problem w tym, że mamy na sztywno ustalony już termin urlopu. Tak, czy inaczej dziękuję za tę propozycję.