Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

mala milna camp

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
benek1960
Autostopowicz
mala milna camp

Nieprzeczytany postnapisał(a) benek1960 » 30.05.2010 12:55

witam czy ktoś w ostatnim czasie był na milnej i jaka opinia . dzięki . :P
radar0
KONTO ZAWIESZONE

Nieprzeczytany postnapisał(a) radar0 » 31.05.2010 20:49

Witam,

też jestem zainteresowany, może ktoś był tam w zeszłym roku?

Pozdrawiam
madziaimaciek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madziaimaciek » 10.06.2010 20:02

Witam, ja pisałem z włascicielka tego campingu

plusy
pole nad samą plażą

minusy
brak prądu
brak lodówek
toalety i prysznice czesto sie zapychaja i myjesz sie stojac w czyis brudach

Jezeli chcesz do podesli ci na maila to co mi pisała

My jedziemy do Milnej na Hvarze w sierpniu ale zdecydowalismy sie na hotel
malagosa
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) malagosa » 12.06.2010 13:02

Dobre na trzy dni żeby zwiedzić miasto Hvar, bo na dłuzej to mało komfortowe (komfort psychiczny). W damskiej łazience woda pod jednym prysznicem (z trzech) ściekała wolniej, ale wkońcu ściekła i po opłukaniu i poczekaniu az odpłynie, było wszystko w porządku (gdyby nie fruwające zasłonki). ;)

Zdjęcia przedstawiają niewyraźnie zatoczkę z plazą koło kampingu i dużą plazę "miejską" przy kafejkach i barach. Rożne miejsca na kempingu i jedną asfaltową drogę dojazdową wzdłuż kampingu.
http://www.hvar.hr/mala-milna/eng/index.htm

Powrót do Kempingi

mala milna camp
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone