qqryq napisał(a):Doskonale rozumiem userów #aneta_jacek. Byłem w Cro dwukrotnie (2003 i 2005) i już po ostatniej wizycie "odechciało" mi się. Nie to żeby mi się nie podobało, ale zwyczajnie potrzebowałem czegoś nowego, innej kultury, innej kuchni, innych zwyczajów i ludzi. Poza tym w innych regionach Europy wcale nie jest radykalnie drożej w porównaniu z tym co oferuje Chorwacja. Więc za rok znowu ominę ten kraj.
aneta_jacek napisał(a):Snułam się lekko znudzona po uliczkach w Orebiciu rozmyślajac czemu nie wcinam tego arbuza w Grecji
Jacunio napisał(a):aneta_jacek napisał(a):Snułam się lekko znudzona po uliczkach w Orebiciu rozmyślajac czemu nie wcinam tego arbuza w Grecji
Zapewniam Cię, że zarówno sam arbuz jak i całe otoczenie to prawie to samo...
Obawiam się, że aby zaznać czegoś naprawdę innego, to trzeba do Afryki (przynajmniej Egipt) albo najlepiej do Azji...
PozdraV
J.
AndrzejJ. napisał(a):Jacunio napisał(a):aneta_jacek napisał(a):Snułam się lekko znudzona po uliczkach w Orebiciu rozmyślajac czemu nie wcinam tego arbuza w Grecji
Obawiam się, że aby zaznać czegoś naprawdę innego, to trzeba do Afryki (przynajmniej Egipt) albo najlepiej do Azji...
PozdraV
J.
A na K-Paxie to wcinają arbuzy ze skórą.
Ale tak naprawdę Jacunio co możemy zaznać nowego w Afryce czy Azji?
Wpadniemy tam na parę dni ,spocimy się mocniej niż w Chorwacji i tyle z naszego zaznania.
slawek66 napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):Jacunio napisał(a):aneta_jacek napisał(a):Snułam się lekko znudzona po uliczkach w Orebiciu rozmyślajac czemu nie wcinam tego arbuza w Grecji
PozdraV
J.
A na K-Paxie to wcinają arbuzy ze skórą.
Ale tak naprawdę Jacunio co możemy zaznać nowego w Afryce czy Azji?
Wpadniemy tam na parę dni ,spocimy się mocniej niż w Chorwacji i tyle z naszego zaznania.
ale sie bedzie nazywalo ze w afryce bylismy
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko