Mandarynka25 napisał(a):Trafiłam tutaj, bo zamierzam wybrać się do Chorwacji właśnie z biurem podróży Oskar. Przyznam, że po przeczytaniu wielu opinii na jednym z portali jestem nieco skonsternowana. Opinie w większości są negatywne, narzekania na podróż, różne wypadki, psujący się autokar, nieprofesjonalne podejście załogi czy choćby trudności w nawiązaniu kontaktu z rezydentem. Czy tak faktycznie jest? Czy macie jakieś doświadczenia? Bardzo proszę o jakiekolwiek opinie.
Tak faktycznie jest. Miałam pracować dla tego biura i wsiadać w Bielsku - Białej, by pojechać na wahadło do Czarnogóry.
Okazało się, że na autokar czekaliśmy trzy godziny i nikt do nas nie zadzwonił, że jest opóźnienie. Ja bym to przebolała, ale ze mną był jeszcze klient, starszy pan...
Piloci, którzy są zatrudniani w tym biurze to osoby bez doświadczenia lub z niewielkim doświadczeniem, bo nikt inny nie chce tam pracować; podobnie jest z rezydentami (choć mają kilku stałych). Mówię to jako były pracownik - byłam tylko na dwóch wyjazdach. Po tym, jak rzeczywiście rozkraczył mi się autokar gdzieś na autostradzie przed Belgradem to miałam ich dość.
Powiem krótko - proszę szukać innego biura...