Przyjaciel dobrze Ci poradził.. "miałbyś tak szybko skończyć ?!? Dawaj dalej !!!!" wie co mówi
czekam na dalszą relację !
arko2007 napisał(a):...masz rację, to iście cudne maleńkie miasteczko.
Też swoim znajomym którzy, jadą do tego kraju gorąco polecam Trogir.
Bo zaprawdę jest wart polecania
Ps. Pamiętam pierwsze wejście na stare miasto i wyjście Bramą Morską na promenadę
było wielkie... Wow
Nemhain napisał(a):Za 2 miesiące będziemy podążać Twoim szlakiem - już się nie mogę doczekać
paw_el napisał(a):Okolice Makarskiej jeszcze są mi nieznane, także z ciekawością czytam i oglądam Twoją relację.
pawelli napisał(a):Czy odliczacie już dni do wyjazdu ? I czy czekacie na ten widok
OneDayStop napisał(a):My Makarską minęliśmy przelotem rok temu. Za to Trogir, Split, Zadar - tu zatrzymaliśmy się z przyjemnością. Zwłaszcza Split robi wrażenie. No i przez to, ze jest to duże miasto jakość restauracji jest o niebo lepsza.
ewula91 napisał(a):Jak sobie odliczę dni do wyjazdu to oczywiście bardzo się cieszę i nie mogę doczekać ale z drugiej strony... słabo mi się robi i mam ochotę siąść i płakać pozostało... 11 dni a jeszcze masa spraw do załatwienia...
A co do widoku to...chyba w stronę "do" go nie będę miała (??). Jadę w stronę Plitvic a stamtąd jedynką na południe.
Powrót do Nasze relacje z podróży