loverosa napisał(a):Baśka Woda hmm bardzo ładnie wygląda u Ciebie w relacji,widok z tarasu musi być na morze przynajmniej u mnie
Brela na wyciągnięcie ręki,pewnie i skałkę masz obfoconą...
Koenig napisał(a):Ja mam kwaterę w BV od strony portu, na Vladimira Nazora. Z informacji otrzymanych od tych, którzy w tym apartamencie byli wynika że jest wszędzie blisko (80m do portu, 100 do plaży) ale sama uliczka jest spokojna, bo boczna. Zobaczymy, mam nadzieję, że się nie zawiodę, bo w tym roku się strasznie napaliłem na Chorwację
Oczywiście Makarską też odwiedzimy, w końcu to "rzut kamieniem"
Koenig napisał(a):Podobają mi się Twoje zdjęcia, pisz dalej. Każda relacja jest dla mnie sporym źródłem informacji.
bodzio_gdańsk napisał(a):Super fotki aż miło poogladać , jak tu wytrzymać do urlopu 2,5 miesiąca....
euromissile napisał(a):bodzio_gdańsk napisał(a):Super fotki aż miło poogladać , jak tu wytrzymać do urlopu 2,5 miesiąca....
U Ciebie 2,5 a ja musze do końcówki sierpnia czekać i co zrobić? ;p Zachęty narobił tą Makarską że w weekend chyba ostatnią flaszyne z rakiją otworzę ;p
bodzio_gdańsk napisał(a):euromissile napisał(a):bodzio_gdańsk napisał(a):Super fotki aż miło poogladać , jak tu wytrzymać do urlopu 2,5 miesiąca....
U Ciebie 2,5 a ja musze do końcówki sierpnia czekać i co zrobić? ;p Zachęty narobił tą Makarską że w weekend chyba ostatnią flaszyne z rakiją otworzę ;p
ej to musisz tą flaszynę otworzyć .....nam zostało jeszcze trochę ornela ale pić raczej go nie będę ...
agata26061 napisał(a):Oczywiście, że Makarską też można pokochac! Nadrobiłam zaległości i czekam na dalsze opowieści
supernutka napisał(a):Oczywiście będziemy tu zaglądali przygoda z Cro też zaczęła się u nas od Makarskiej więc czekamy,wspominamy, czytamy oglądamy Plaża Ramova i cypelek - baaardzo nam się podoba
supernutka,Damiano69DK
bodzio_gdańsk napisał(a):Super fotki aż miło poogladać , jak tu wytrzymać do urlopu 2,5 miesiąca....
euromissile napisał(a):U Ciebie 2,5 a ja musze do końcówki sierpnia czekać i co zrobić? ;p Zachęty narobił tą Makarską że w weekend chyba ostatnią flaszyne z rakiją otworzę ;p
Powrót do Nasze relacje z podróży