Z chęcią śledząc Twoją relację zakocham się w Makarskiej i nie tylko
Czekam na jakieś zdjęcia i informacje z Baska Voda, bo w tym roku to tam moczę tyłeczek
EithelAmarth napisał(a):Czekam na jakieś zdjęcia i informacje z Baska Voda, bo w tym roku to tam moczę tyłeczek
euromissile napisał(a):A masz jakieś namiary na kwatery na Maslinarskiej?:)
artwro napisał(a):
CYKADY
EithelAmarth napisał(a):Z chęcią śledząc Twoją relację zakocham się w Makarskiej i nie tylko
Czekam na jakieś zdjęcia i informacje z Baska Voda, bo w tym roku to tam moczę tyłeczek
dhmegi napisał(a):EithelAmarth napisał(a):Czekam na jakieś zdjęcia i informacje z Baska Voda, bo w tym roku to tam moczę tyłeczek
Mnie też interesuje Baška Voda, bo mam zamiar się tam wybrać z Makarskiej (spacerkiem albo rowerem).
-Katka- napisał(a):Baaardzo lubię Makarska ale.....
tylko na wieczorne spacery.
Za każdym razem jak jesteśmy w Breli/Podgorze po kilka wieczorów spędzamy w Makarskiej.
maslinka napisał(a):Zawsze myślałam, że Klub Grota był właśnie tutaj:
(Nie wiem, skąd mi się to wzięło, ale byłam o tym przekonana...)
A później zmienili jego nazwę na Deep - klik
Ale mogę być w błędzie...
Pawelli, świetna relacja Lubię Makarską, przede wszystkim za niesamowite położenie - "góry schodzące do morza" Jeśli jesteśmy w pobliżu, zawsze staramy się tam wpaść na obiadek, spacer i zakup pamiątek (taniej niż w innych miejscowościach )
D@rek napisał(a):Makarska rewelacja. Ale Baska Voda jeszcze lepsza, bardziej kameralnie. My w tym roku z drugiej strony - Tucepi. Tak więc Makarska też będzie odwiedzona po kilku latach
Vjetar napisał(a):maslinka napisał(a):Zawsze myślałam, że Klub Grota był właśnie tutaj:
Może były dwie, a ta "moja to np. La Grotta?
To tak w ramach czekania na kolejne fotki.
Pzdr
Sara76 napisał(a):Mam sentyment do Makarskiej - to właśnie tam mieliśmy część pobytową, gdy pierwszy raz pojechaliśmy do Chorwacji, a było to 2 miesiące po ślubie... morze z jednej strony, góry z drugiej strony i do tego palmy... no i wpadliśmy - zakochaliśmy się w Chorwacji na zabój. A w Baśka Voda byliśmy z kolei kilka dni w ubiegłym roku w wrześniu - mi się podobało, ale nie każdy musi lubić tą miejscowość ze względu na ilość turystów. Czekam na ciąg dalszy
Sara76 napisał(a):Mam sentyment do Makarskiej - to właśnie tam mieliśmy część pobytową, gdy pierwszy raz pojechaliśmy do Chorwacji, a było to 2 miesiące po ślubie... morze z jednej strony, góry z drugiej strony i do tego palmy... no i wpadliśmy - zakochaliśmy się w Chorwacji na zabój.
Sara76 napisał(a):A w Baśka Voda byliśmy z kolei kilka dni w ubiegłym roku w wrześniu - mi się podobało, ale nie każdy musi lubić tą miejscowość ze względu na ilość turystów. Czekam na ciąg dalszy
elka21 napisał(a):
Po ślubie to już nie jest wpadka
Powrót do Nasze relacje z podróży