raksa2 napisał(a):Witam
Bardzo fajna relacja z wyjazdu. W 2014 byliśmy w Makarskiej i również nam się spodobało. Oczywiście ma swoje minusy - tłumy jak i plus. Miałabym prośbę o podanie miejscówek na fajny nocleg, może być Makarska jak również okolice była bym wdzięczna. Poszukuje czego dla 3 rodzin 2+2, 2+2 I 2+1. Proszę o namiary. Z góry dziękuję.
CROnikiCROpka napisał(a)::hearts:
kibic hr napisał(a):Do Makarskiej wpadamy zawsze jak wypoczywamy w Baskiej Vodzie-czyli ostatnie 4 lata z rzędu. Do BV wybieramy się także w przyszłym roku a jako,że Makarska jest bardzo blisko i tam nas nie zabraknie-już czekam na ponowny spacer w kierunku Krvavicy i wreszcie chcemy się przejść w stronę Tucepi.
ApropoDefacto napisał(a):Makarska <3 Mam dokładnie takie samo odczucie jak Ty. W tym roku byliśmy pierwszy raz w Makarskiej i za rok na bank jedziemy znowu to miejsce ma wszystko czego potrzebuje, a że ludzi dużo ? mnie to nie przeszkadza w ogóle To miejsce jest jak magnes który przyciąga. Już odliczam nawet czas ale do sierpnia'18 jeszcze troche zostało. Planujesz może kontynuowanie relacji z tego roku ? zdjęcia super !
pawelli napisał(a):dzięki za miłe słowa
Już myślałem że już nikt tego nie czyta - a tu takie zaskoczenie
Andzik napisał(a):pawelli napisał(a):dzięki za miłe słowa
Już myślałem że już nikt tego nie czyta - a tu takie zaskoczenie
Czyta, czyta
W 2013 robiliśmy przejazd Jadranką od Rijeki do Makarskiej, zatrzymując się to tu, to tam na 1-2 noce.
Makarska była bezkonkurencyjna. Zakochaliśmy się i teraz tylko tam
Ale zawsze poza sezonem.
Już w niedzielę znów zobaczę:
Powrót do Nasze relacje z podróży