napisał(a) muchador » 22.05.2010 08:41
mars2009 napisał(a):Fajna mapa, ale jak ją sprowadzić do satelity?
1.Wydrukować na papierze fotograficznym - minimum 220 gram (jakość!) , 2.Wydrukowaną mapę złożyć na pół, potem jeszcze raz na pół, potem znowu aż osiągnie wielkość Twojej nawigacji satelitarnej (bo chyba o tym myślisz pisząc "satelita").
3. Następnie wkrętakiem lub innym ostrym narzędziem podważasz obudowę urządzenia.
4.Złożoną mapę "sprowadzasz" do satelity i składasz urządzenie do kupy i już możesz korzystać!!!
Filipku czy Ty masz pięć latek?
Tak jak napisałem Makarska to naprawdę mała miejscowość i GWARANTUJE Ci że ani mapa ani satelita do NICZEGO nie będzie Ci potrzebna. No chyba że to taki lans...żeby mieć. Czytając inne Twoje posty można odnieść wrażenie że wszystko musi być podane na talerzu: "myślałem że jak tam mieszkacie to wiecie..", "jak to wgrać.." " napiszcie mi TYLKO DOKŁADNIE I PRECYZYJNIE.."itp - jakiś taki mało kumaty jesteś. A może w ogóle do HR nie jedź bo się okaże ze woda była za słona i miała o 1,5 stopnia inną temperaturę niż wyczytałeś na forum. Nie podawali schabowego z kapuchą tylko jakieś morskie stwory, a bank naciął Cię na 0,00754 PLN. Przykro mi ale tak to jakoś wygląda. Z jednego końca Makarskiej widać drugi koniec a Ty chcesz mapy, satelity - nie wiadomo w końcu co.... To są WAKACJE - przygoda, trochę niepewności, radość że się udało - ucieczka od tego co na co dzień..[/b]