napisał(a) zebra--34 » 05.05.2010 07:23
Kamika napisał(a):wogóle to byłabym wdzieczna o podanie np cen czyli wstępy płatne przy zwiedzaniu,rejs statkiem na wyspy itp. itd.Zawsze choć w przybliżeniu pozwoli to przygotować się finansowo na wycieczkę..
Z cen to niewiele pamiętam, bo nie przywiązywałem do tego wagi. Jadę zwiedzam i płacę.
Jedynie cenę wycieczki statkiem mogę podać: dorosły 150 Kn, starsza córka 75 Kn, najmłodsza gratis
ceise napisał(a):Moglbys podać jakies namiary na kwatery mieszkalne w makarska?[/b]
Nasza nie była jakaś wyjątkowa, wjeżdżasz do miasta chodzisz, oglądasz i wybierasz. Za radami z forum tak postąpiłem i tak będzie również w tym roku.
typ napisał(a):Może informacje z netu nie były zbyt precyzyjne - dostęp w rozumieniu "obejrzenia i zrobienia zdjęć" czerwonemu jest dużo łatwiejszy niż w przypadku niebieskiego. Podjeżdżasz samochodem pod samo urwisko i oglądasz "studnie". Dostęp w rozumieniu "zamoczenie nóg" jest niemożliwy ze względu właśnie na to, że to nic innego jak duża studnia z pionowymi ścianami.
Faktycznie, info z netu nie było zbyt precyzyjne, zdjęcie robi wrażenie.
typ napisał(a):Jak będziecie tam następnym razem - koniecznie zobaczcie też czerwoną studnie
Może przy wycieczce do Mostaru zahaczymy o Czerwone jezioro
typ napisał(a):Trochę mnie dziwi że chłodnica nie dawała sobie rady z chłodzeniem
Też mnie to zdziwiło, chociaż jazda na pierwszym i drugim biegu pod dość stromą górkę przez kilka kilometrów w samochodzie z czterema osobami
może ten ty tak ma
Zostało mi jeszcze kilka zdjęć z Kravicy, niestety internet w domu ostatnio szwankuje. Postaram się wkleić zdjęcia w pracy
i zakończyć tą skromną relację.
PS:
Trwają przygotowania do tegorocznego wyjazdu na Pag.