w tamtym roku byliśmy niedaleko makarskiej, w breli, w dwóch pierwszych tygodniach września. Kwatere w swietnym polozeniu znalezlismy bardzo szybko, pogoda rowniez byla dobra (nie było zbyt wielkich upałów, czasem wychodziły chmury).tomano666 napisał(a):Hej. Pierwszy raz na forum: HEJKA !!! ; zacznę od pytania: mam zaplanowany urlop w ostatnim tygodniu sierpnia i pierwszym września, proszę o info, czy w tym terminie jest ładna pogoda, czy łatwo jest o kwaterę (jadę w "ciemno") no i czy ceny są niższe. Z góry dzięuję za informację
tomano666 napisał(a):Hej. Pierwszy raz na forum: HEJKA !!! ; zacznę od pytania: mam zaplanowany urlop w ostatnim tygodniu sierpnia i pierwszym września, proszę o info, czy w tym terminie jest ładna pogoda, czy łatwo jest o kwaterę (jadę w "ciemno") no i czy ceny są niższe. Z góry dzięuję za informację
Wiła wianki napisał(a):Cześć!
We wrześniu co ważne odczuwałem, że noce są troszkę chłodniejsze. I dobrze bo jak masz kwaterę bez klimy to dało się spać w nocy.
W dzień pogoda extra. Woda cieplutka. 25 st. na bank. Ludzi dużo mniej. Ceny trochę niższe.