[/quote]beatabm napisał(a):piękne plaże a ławeczka the best
Ławeczka rządziła. W sam raz na kontemplację
i na konsumpcję...cyca
[/quote]beatabm napisał(a):piękne plaże a ławeczka the best
Ławeczka rządziła. W sam raz na kontemplację
beatabm napisał(a):beatabm napisał(a):piękne plaże a ławeczka the bestCROnikiCROpka napisał(a):Ławeczka rządziła. W sam raz na kontemplację
i na konsumpcję...cyca
Trajgul napisał(a):słoma79 napisał(a):odcinek wymiata
Chyba rekordowy, jeśli chodzi o liczbę zdjęć (107)
CROberto napisał(a):Ależ wy jesteście wgoroncejwodziekompani...
Dla mnie te dwie zatoki -to cztery dni pobytu-tak naprzemiennie...
Byłem już trzykrotnie na Korculi,ale tylko by taxi boat.
Tak więc poza miastem nic nie widziałem...
Oczywiście pojadę tam na całe wakacje- głównie dla plaż Vaia ,Samograd,Bratnija Luka i jeszcze ze dwa kursy na Proizd...
Kilka otrzyma nowe nazwy bo je "odkryję" z pontonu...
Z przyjemnością jadę na "gapę"
tyniolek napisał(a):Kolejne plaże, których nie widziałam Mimo wszystko chciałabym spojrzeć na Žitną z góry, pokontemplować na tej ławeczce No i Vaja... siostra Samograd, tutaj bardzo żałuję, że nie udałonamsię dotrzeć, były plany, ale jak wiesz, musieliśmy wcześniej uciekać
Korčula jest piękna
maslinka napisał(a):Dla mnie Vaja jest najpiękniejszą plażą na Korčuli Wyżej jest tylko plaża na Badiji i na Proizd, ale to w zasadzie nie Korčula
Słyszałam, że Žitna od paru lat jest bardzo zaśmiecona... Nam (w 2009 roku) udało się ją zobaczyć jeszcze w dobrym stanie. W pełnym słońcu zatoczka pięknie się prezentuje:
Za to Račišće bardzo nam się podobało i gdybyśmy mieli szukać kwatery na wyspie, myślę, że zaczęlibyśmy właśnie tam
lotnikwsk napisał(a):Cudnie
Vjetar napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):
Jak z filmu "Gdzie jest Nemo".
Pzdr
lkemot napisał(a):Świetny odcinek, a peka wygląda świetnie - zazdroszczę (pozytywnie), ale byle do lipca i spróbuję...
Powrót do Nasze relacje z podróży