Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Makarska Riwiera czy już za późno ?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
agpiozuka
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) agpiozuka » 21.03.2007 12:51

Wybieram się do Chorwacji po raz trzeci (poprzednio Starigrad i Podgora).
Teraz też nęci mnie Makarska Riwiera ale szukam, wysyłam maile i ogarnia mnie przerażenie :cry: - w terminie jaki mnie interesuje 12.07 - 30.07 do 45 Euro nie ma juz nic wszystko zajęte. Szukam miejsca dla 2+1 oraz 2+2. Poprzedni raz byłam czerwiec/lipiec i rezerwacja w kwietniu była bez problemowa. Może macie jakieś namiary na kwatery (czysto,miło i nie 1 km od plaży).

Bardzo dziękuję za pomoc i pozdrawiam
Agnieszka :) [/list]
muchador
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) muchador » 21.03.2007 21:58

agpiozuka napisał(a):Wybieram się do Chorwacji po raz trzeci (poprzednio Starigrad i Podgora).
Teraz też nęci mnie Makarska Riwiera ale szukam, wysyłam maile i ogarnia mnie przerażenie :cry: - w terminie jaki mnie interesuje 12.07 - 30.07 do 45 Euro nie ma juz nic wszystko zajęte. Szukam miejsca dla 2+1 oraz 2+2. Poprzedni raz byłam czerwiec/lipiec i rezerwacja w kwietniu była bez problemowa. Może macie jakieś namiary na kwatery (czysto,miło i nie 1 km od plaży).

Bardzo dziękuję za pomoc i pozdrawiam
Agnieszka :) [/list]

Mam coś taniego i moim zdaniem w miarę (żadne wielkie luksusy)- ale w Omiszu. Jeżeli interesuje Cię podsyłam mój adres
POZDROWIENIA!
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
agpiozuka
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) agpiozuka » 22.03.2007 11:34

Dzięki. wysłałam
fokstrot
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) fokstrot » 22.03.2007 19:51

kwatery moze i zajete ale w zeszlym roku na przelomie lipca i sierpnie /sam szczyt sezonu!/ znalezienie kwatery w Baska Voda zajelo nam 10min. mimo wszystko rozumiem, ze jest sporo osob ktore nie lubia jechac w ciemno :P
agpiozuka
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) agpiozuka » 22.03.2007 20:16

Hej,
a zostały Ci jakieś namiary na niedrogie i fajne miejsca ?
Czy Baśka Voda nie jest bardzo ludna ?
Pozdrawiam
:)
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
fokstrot
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) fokstrot » 24.03.2007 14:47

musialbym cos poszperac by znalezc kontakt na kwatere. tyle, ze w Basce z kwatera nie ma problemu.
pytanie czy Baska jest ludna: jest, jak kazda miejscowosc na wybrzezu chorwackim w sezonie. aczkolwiek dom w ktorym mieszkalem byl w naprawde cichym i spokojnym miejscu. akurat na ta ulice ludzie rzadko zagladali

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone