Juz od prawie dwoch tygodni siedze, czytam, i nie spie po nocach, a tutaj zamiast sie sprawa klarowac to sie coraz bardziej komplikuje... Nadal nie mamy pojecia gdzie jechac, ale jedno jest pewne, po jutrze RUSZAMY!
Na pocztaku miala byc Istria lub Krk z racji odleglosci (ruszamy ze Szwecji!), potem okolice Zadaru / Pag, a teraz maz mowi, ze mu sie Makarska Riviera marzy... A ja od dwoch nocy o Pagu czytam! Nie pozostaje mi nic innego jak zarwac kolejna nocke i przetrzasnac forum pod katem Makarskiej Riviery...
No chyba, ze doswiadczeni cromaniacy - rodzice pomoga. Chodzi o wybor miejscowosci na Makarskiej Rivierze przyjaznej dzieciom, czy wogole takowa istnieje, czy cala MR to raczej bardzo rozrywkowe i glosne miejsce?
Mamy 3 cory w wieku 7 lat / 5 lat / i najmlodsza 8 miesiecy. Ze wzgledu na dzieciaki, raczej bylyby lepsze plaze zwirkowe, z lagodmym zejsciem, niezbyt zatloczone i w miare dostepne (korzystamy z duzego wozka), przynajmniej troche zacienione, no i miejscowosc nie za glosna, zeby mozna bylo odpoczac bez wszedobylskiego odglosu cymbergaja itp.
Kolega Piraraq zachwala Tucepi, co sadzicie o tej miejscowosci?
Co wogole sadzicie o wyborze MR na wypad z malymi dziecmi? Wiem, ze to bardzo dobra baza wypadowa do zwiadzania okolicznych miast i nie tylko, nie wiem jednak na jak duzo zwiedzania bedziemy mogli sobie pozwolic ze wzgledu na dzieciaki, nie chce zeby sie zanudzily i zniechecily.
No nic, poczytam jeszcze chwile, a potem uciekam do spania. Jutro pakowanie, a w piatek o 4:00 pobudka i wyjazd! Jupi!
Pozdrawiam i z gory dziekuje za pomoc
BajaKaja