Asia my ten sam terimin z biura silesia
Ma ktoś może jakieś sprawdzone miejsce na wymiane euro na kuny? Czy ogólnie bez większej różnicy to jest w Makarskiej?
Z napisał(a):Dziś w necie trafiłem na taką wiadomość,więc zanim zostawisz swój barłóg na plaży w rejonie Makarskiej to żebyś nie był zdziwiony https://www.dalmacijadanas.hr/komunalci ... -rekvizita
dorekek napisał(a):Asiaa90 chorwackie dobre piwko jak najbardziej Jestem tutaj nowy w sumie dlatego nie mogę odpisać w prywatnej wiadomości a w której części Makarskiej nocujecie?
Asiaa90 napisał(a):Artureez napisał(a):Witam 31.07 wybieram się do Makarskiej chciałbym aby osoby które już były w tej miejscowości podzieliły się informacjami gdzie warto jeść jakie są ceny różnych dań oraz jakie są atrakcje np w postaci skuterów wodnych, wypożyczalni skuterów zwykłych . i w jaki sposób najlepiej dostać się na górę biokovo z góry dziękuje jadę z dziewczyną autokarem na 12 dni i chciałbym wiedzieć ile mniej więcej zabrać gotówki wszelkie ciekawostki śmiało pisać. Dzięki
Jak wyżej wspomniano wszystko znajdziesz w tym temacie, na pierwszej stronie jest nawet odnośnik do zebranych informacji można coś wyszukać z jakiego biura jedziecie ?
baltic91 napisał(a):Cześć,
w jaki sposób z Makarskiej dostać się np. do wodospadów Krka? Niestety w tym roku lecimy samolotem, więc własnego auta nie mamy. Z tego co patrzyłem to koszt wynajmy samochodu to ok. 250 zł z ubezpieczeniem na jeden dzień.
Pozdrawiam
baltic91 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Szukaj w agencjach turystycznych.
A jaka orientacyjna cena za taką przyjemność?
bigredone napisał(a):baltic91 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Szukaj w agencjach turystycznych.
A jaka orientacyjna cena za taką przyjemność?
Zaraz zadzwonię i zapytam Poczekasz minutę ?
Ola9554 napisał(a):Asia my ten sam terimin z biura silesia
Ma ktoś może jakieś sprawdzone miejsce na wymiane euro na kuny? Czy ogólnie bez większej różnicy to jest w Makarskiej?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne