Artureez napisał(a):Witam 31.07 wybieram się do Makarskiej chciałbym aby osoby które już były w tej miejscowości podzieliły się informacjami gdzie warto jeść jakie są ceny różnych dań oraz jakie są atrakcje np w postaci skuterów wodnych, wypożyczalni skuterów zwykłych . i w jaki sposób najlepiej dostać się na górę biokovo z góry dziękuje jadę z dziewczyną autokarem na 12 dni i chciałbym wiedzieć ile mniej więcej zabrać gotówki wszelkie ciekawostki śmiało pisać. Dzięki
Artureez napisał(a):z oskara
ciacho241 napisał(a):Witam serdecznie wszystkich cromaniaków.
Ja wraz z dwójką przyjaciół wybieramy się do makarskiej 08.08 - 15.08
Jest to nasza trzecia przygoda z tym pięknym krajem.
Ktoś również wybiera się w podobnym terminie?
sheltie1 napisał(a):Asiaa90 napisał(a):Ruszamy za 2 tyg i już się doczekać nie możemy ale tak sobie pomyśleliśmy czy jest na forum ktoś kto jedzie w terminie podobnym do nas 31.07-11.08 i miałby ochotę na jakąś wspólną "biesiadę" na miejscu ?
- Tak wiem jest kalendarz, jednak pytam bezpośrednio tutaj bo nie będę nagabywać w wiadomościach prywatnych
Też jedziemy w podobnym terminie ale przez pierwszy tydzień jesteśmy w Orebicu a w Makarskiej od 6.08
dorekek napisał(a):Asiaa90 napisał(a):Ruszamy za 2 tyg i już się doczekać nie możemy ale tak sobie pomyśleliśmy czy jest na forum ktoś kto jedzie w terminie podobnym do nas 31.07-11.08 i miałby ochotę na jakąś wspólną "biesiadę" na miejscu ?
- Tak wiem jest kalendarz, jednak pytam bezpośrednio tutaj bo nie będę nagabywać w wiadomościach prywatnych [Ja wybieram sie z trójką znajomych od 05.05 do 14.09
Asiaa90 napisał(a):Ruszamy za 2 tyg i już się doczekać nie możemy ale tak sobie pomyśleliśmy czy jest na forum ktoś kto jedzie w terminie podobnym do nas 31.07-11.08 i miałby ochotę na jakąś wspólną "biesiadę" na miejscu ?
- Tak wiem jest kalendarz, jednak pytam bezpośrednio tutaj bo nie będę nagabywać w wiadomościach prywatnych [Ja wybieram sie z trójką znajomych od 05.05 do 14.09
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne