radzio327 napisał(a):Witam 3 sierpnia jadę z dziewczyna do Makarskiej i zabieramy jej siostrę lat 16. Jak to wyglada z szukaniem kwater na miejscu, czy są na domach informacje ze maja wolne pokoje czy trzeba chodzić od domu do domu i sie pytać ? Będziemy w piątek rano w Makarskiej, czy jest tam jakis parking zeby auto zostawić i szukać na spokojnie, jak daleko są kwatery od plazy ? I jak z plazami jest jedna jest ich więcej ? I ile trzeba liczyć za nocleg zeby była jedna sypialnia i w drugim pomieszczeniu łóżko np w kuchni z salonem.
Asiaa90 napisał(a):Woman0002 napisał(a):na pewno jest siłownia taka na wolnym powietrzu, zawsze paru panów pręży tam swoje mięśnie widziałam też sklep z odżywkami... więc podejrzewam że normalna siłownia też się znajdzie
oo kurde a rok temu nie widziałam albo nie kojarzę wiesz gdzie mniej więcej to było ?
Asiaa90 napisał(a):Ruszamy za 2 tyg i już się doczekać nie możemy ale tak sobie pomyśleliśmy czy jest na forum ktoś kto jedzie w terminie podobnym do nas 31.07-11.08 i miałby ochotę na jakąś wspólną "biesiadę" na miejscu ?
- Tak wiem jest kalendarz, jednak pytam bezpośrednio tutaj bo nie będę nagabywać w wiadomościach prywatnych
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne