lifetechnicolor napisał(a):Witam. Wybieram się do makarskiej w ostatnim tygodniu sierpnia/początek września. Jak w tym czasie z noclegami? Rezerwować przez Internet czy na miejscu? Czy w tym czasie jest tłoczno i czy mozna liczyć jeszcze na jakieś rozrywki typu kluby/dyskoteki?
Alvaroo napisał(a):Witam, podrzucilby ktos jakies fajne miejsce do plazowania na poludnie od Makarskiej, jestem tutaj na wakacjach i chcemy pojechac na jakas bardziej "dzika" plaze. Z gory dziekuje.
Janusz Bajcer napisał(a):Alvaroo napisał(a):Witam, podrzucilby ktos jakies fajne miejsce do plazowania na poludnie od Makarskiej, jestem tutaj na wakacjach i chcemy pojechac na jakas bardziej "dzika" plaze. Z gory dziekuje.
https://www.google.pl/maps/place/FKK+Nu ... 17.0342803
lukask10 napisał(a):A ja mam pytanie co fajnego można zobaczyć jeszcze w okolicach Makarskiej. W ostatnich w latach robiliśmy trochę wycieczek z Makarskiej. Byliśmy już na Biokovo, w Dubrowniku, wyspach Hvar i Brać, w Splicie, na wodospadach Krka. Chętnie coś jeszcze zobaczylibyśmy ale nie wiem gdzie się udać, jeziora Plitvickie za daleko
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne