marek.pl3 napisał(a):A my w tamtym roku nie mieliśmy żadnych problemów z miejscem na plaży, nawet o godzinie 11-12 nie było problemu z miejscem, a plażowaliśmy między hotelem Biokovka, a BubaBeach. Nigdy do centrum się nie pchaliśmy na plażowanie. Fajne i spokojne miejscówki są kilkaset metrów za BubaBeach idąc w kierunku Baśki Vody.
moniolla napisał(a):marek.pl3 napisał(a):A my w tamtym roku nie mieliśmy żadnych problemów z miejscem na plaży, nawet o godzinie 11-12 nie było problemu z miejscem, a plażowaliśmy między hotelem Biokovka, a BubaBeach. Nigdy do centrum się nie pchaliśmy na plażowanie. Fajne i spokojne miejscówki są kilkaset metrów za BubaBeach idąc w kierunku Baśki Vody.
No to wlasnie te okolice mialam na myśli piszac "dalej od centrum".my plazowalismy przy hotelu rivijera i super bylo.codziennie pil godz aquaaerobiku gratis
gonziu napisał(a):Witam.
Wybieram sie do Makrskiej w Sierpniu.
Czy są tam jakies boiska do siatkówki plażowej?
Pozdrawiam!
moniolla napisał(a):Bo narzekacze zawsze będą narzekać
Choć osobiscie w samym centrum makarskiej nie wyobrazam sobie spokojnego plażingu,tam dosłownie koc na kocu ....średnia przyjemność mieć czyjeś stopy na głowie....
croneserka napisał(a):moniolla napisał(a):Bo narzekacze zawsze będą narzekać
Choć osobiscie w samym centrum makarskiej nie wyobrazam sobie spokojnego plażingu,tam dosłownie koc na kocu ....średnia przyjemność mieć czyjeś stopy na głowie....
Mówienie prawdy to nie narzekanie. Nie każdy lubi taki tłok więc warto ludzi uprzedzić. Chodziłam na plażę główną. Był okropny ścisk. Mieszkałam chyba w najwyższym punkcie apartamentowców w Makarskiej (jechałam w ciemno, dobra cena, warunki i piękny widok na morze), w linii prostej mniej więcej Hotelu Dalmacja, wystarczająco miałam długą trasę na plażę, a co dopiero odbić w kierunku Buba. Makarska jest moim ulubionym miejscem na wakacje ale ten ścisk na plaży jest okropny, a od Buba jest kawał drogi do mojego ulubionego klubu. Nie widzi mi się aby codziennie jeździć ciuchcią czy taxi..
croneserka napisał(a):Ja w tym roku kierunek Albania, ale do Makarskiej mam sentyment. Zarówno w 2013 i 2014 mieszkałam w tym samym miejscu. Mniej więcej po środku miasta ale na saaaamej górze, więc do plaży schodziło się jakieś 15 minut, wychodziło trochę dlużej . W 2014 musieliśmy 2 noce przenocować gdzie indziej (zawsze jeżdżę w ciemno, bo zawsze się coś znajdzie) i do plaży mniej więcej taka sama droga, blisko bungee, zaś do starego miasta dobre 40 minut, a szkoda, bo tam jest świetny klub pod chmurką. Ile kosztuje przejazd tą ciuchcią?
Widziałam jak na głównej plaży pan rozkładał ręczniki, a potem te miejsca odsprzedawał...
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne