intense napisał(a):Witam forumowiczów
Nie było mnie tutaj trochę czasu ale postanowiłem wrócić.
W połowie czerwca zamierzam wyjechać na urlop do Cro. Tym razem miejscowość docelowa to Makarska.
Byłem już 3 razy w Cro - Brela, Orebic, Ciovo.
Czy od 4 lat dużo się zmieniło?
Będę jechał z Kołobrzegu.
Czy dobrze myślę żeby jechać do granicy niemieckiej, a później na Berlin, Lipsk, Wels, Graz, objazd Słowenii przez Macelj, Lenart, Ptuj, a później już lecieć na Zagrzeb i jedynką na Zadar, Split?
Jeżeli muszę o czymś wiedzieć co się zmieniło od 4 lat to dajcie znać
Sylvvia napisał(a):Co myślicie o położeniu apartmentu Villa L&L w makarskiej na ul. Molizanskich hrvata 46?? Z.tego co zrozumiałam jest to 2 minuty od. "głównej " plaży? Był tam ktoś z was może????
Sylvvia napisał(a):Co myślicie o położeniu apartmentu Villa L&L w makarskiej na ul. Molizanskich hrvata 46?? Z.tego co zrozumiałam jest to 2 minuty od. "głównej " plaży? Był tam ktoś z was może????
Według mnie, to spokojne przejście z tej willi do plaży głównej zajmie jakieś 10 minut.Janusz Bajcer napisał(a):2 minuty chyba biegiem
Sylvvia napisał(a):Juz mnie denerwuje to,tzn ci przemadzali właściciele. Ten mi napisał ze jest 100metrow, a jak ktoś pisze ze jest 200 tzn ze będę szła z tobolami ze 20 minut. Nie macie jakichś fajnych miejsc bliziutko plaży?
Sylvvia napisał(a):Janusz czy to sarkazm
pero napisał(a):Witam, planujemy się wybrać ze znajomymi do Makarskiej na początku sierpnia, w planach mamy 8-10 noclegów, jedziemy w 6 lub 7 osób, podpowiedzcie jak wygląda w takim wypadku sprawa z załatwieniem noclegu na miejscu, rok temu byliśmy w Opatiji i wybór był dosyć spory dla 5 osób płaciliśmy 90 euro za bardzo fajny apartament z tarasem, czy damy radę znaleźć coś w podobnym przedziale cenowym i dla tylu osób czy jednak Makarska jest już dużo droższym miejscem i dużo bardziej popularnym? Czy jednak jadąc w ciemno lepiej wybrać mniejsze okolice Makarskiej? Planujemy raczej gotować na miejscu, wziąć całkiem spory zapas alkoholu i jedzenia, zwiedzanie Dubrownika, Splitu i ciekawszych miejsc to nasz priorytet oraz wiadomo nastawiamy się też na ciekawe nocne życie. Dodam, że rok temu udało nam się spędzić całe wakacje za około 2200 zł za 8 noclegów, tym, że nie ruszaliśmy się praktycznie z miescja. Jak to wygląda w wypadku bardziej znanej miejscowości, jak dużo różnią się ceny?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne