Emiliaa napisał(a):a czym te biuro chce Was tam zawieźć? Autobusem?
pewnie jakimś busem szybko zrezygnowałam czytając o tym jak jest po drodze wąsko. ale pomysł jazdy skuterem na prawde ciekawy a koszt zatankowania całego baku to około ilu złotych?
aleks89 napisał(a):a koszt zatankowania całego baku to około ilu złotych?
jaskowice1 napisał(a):A jechał ktoś busem na Sv Jure z Makarskiej? Skąd te busy wyjeżdżają i jaki koszt za osobę?
jaskowice1 napisał(a):A jechał ktoś busem na Sv Jure z Makarskiej? Skąd te busy wyjeżdżają i jaki koszt za osobę?
aleks89 napisał(a):Witajcie
wyjeżdzażam z Oskarem do Makarskiej 4.09 i z tego co widzę to akurat wtedy ma nastąpić "załamanie" pogody... 22-24st plus burze i deszcze czasami... W zasadzie pogoda sprzyjająca zwiedzaniu, dlatego moje pytanie czy w Makarskiej znajdę gdzieś wypożyczalnię rowerów? Slyszałam że wzdłuz morza można zajechać aż do Baski Vody. Czy to prawda? Czy są jeszcze jakieś ciekawe formy spędzenia wolnego czasu gdy odpada plażowanie i kąpiele?
PS. Może ktoś jedzie też w tym terminie?
tedunio18 napisał(a):a ja pytanie mam na temat obiadów ile mniej więcej kosztuje obiad w jakiejś knajpie restauracji z dwóch dań z zupą z góry dzieki za info
Vjetar napisał(a):tedunio18 napisał(a):a ja pytanie mam na temat obiadów ile mniej więcej kosztuje obiad w jakiejś knajpie restauracji z dwóch dań z zupą z góry dzieki za info
Wedera napisał(a):W Konzumie przy wjeździe za 23 Kuny
jaskowice1 napisał(a):Wedera napisał(a):W Konzumie przy wjeździe za 23 Kuny
Kurczaka z rożna można kupić w Konzumie? Zrobionego?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne