Plumek napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):Plumek , a ile właściwie masz tych apartamentów na Makarskiej?
No kurczę - doliczyć się nie mogę
Tak myślałem.
Crokuski napisał(a):Zwijam kitę ? Chcę kontynuować tą przykrą konwersację, ale nie na forum publicznym, bo zaśmiecamy temat zupełnie niepotrzebnie. Nikt wniosków o wyjeździe do Makarskiej, bądź zrezygnowania z wyjazdu do niej nie wyciągnie.
Chcesz to kontynuować na forum publicznym ? Trzeba ci poklasku ? Po cholerę to piszesz ?
Za co mam cię przepraszać kobieto ?
''No bo co te dzieci w Makarskiej niby takiego mogą robić? Grać w badmintona? Mogą wszędzie. Grać w warcaby? Też mogą wszędzie. Szaleć w morzu?'' to Twoje słowa.
Naprawdę Makarska to Twój drugi dom ? Tylko tyle tam mogą dzieci ? Mówisz prawdę czy nie ?
Chcesz kontynuować ? Odpowiedz, czy dzieci mają większe możliwości w Makarskiej czy takie same jak gdzie indziej.
AndrzejJ. napisał(a):Jeśli mam być arbitrem w tej sprawie.To podajcie sobie dłoń.Crocuski nie napisał żadnego kłamstwa jedynie swoje odczcia.Plumek też nie napisał nic złego tylko swoje odczcia.
Nie ma gazu ,wojna w Gazie .Po co jeszcze takie dziwne niezrozumiałe spory.
Crokuski napisał(a):Za co mam cię przepraszać kobieto ?
Crokuski napisał(a):nie pochwalam kłamliwych(...)wyssanych z palca teorii
Crokuski napisał(a):, akceptuję Twój punkt widzenia (...)ale kompletnie się z nim nie zgadzam, co jest logiczne.
AndrzejJ. napisał(a):Znęcam się złośliwie nad wyspą Ciovo. A Crokuski napisał z dużą kompetencją co wie o Makarskiej i jest to fajna ,konkretna wiedza.
Można z niej skorzystać .Spór powstał praktycznie o to z czego mogą korzystać dzieci.
Proponowałbym Plumku odpuścić.
Mogę Ci w zamian napisać ,że bardzo ,bardzo lubię Cię.
I nie jest to nic nie warte.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne