napisał(a) Dan_78 » 27.02.2015 16:11
Odpowiedz sobie na pytanie czego po takim wyjeździe oczekujesz ? Jedziecie paczką znajomych (rozumiem, ze towarzystwo mieszane) więc już samo w sobie nudno nie powinno być. Chyba, że jedziecie tylko w męskim gronie nastawieni na poznawanie fajnych lasek, to tutaj temat może się delikatnie skomplikować
.
Pojedziecie w czerwcu, nie będziecie się rozpuszczać w cieniu, a klapki nie będą się Wam przyklejały do chodnika. Wasze portfele będą bardziej zadowolone, a żołądki nie będą się Wam przyklejały do kręgosłupa w oczekiwaniu na wolny stolik w knajpie. Chodząc tu i tam unikniecie czasem mało przyjemnych sytuacji dotykania się częściami ciała z masą ludzką podążającą w tę i tamtą. To samo na plażach w czerwcu nie będą one przypominały terenów godowych lwów morskich, chociaż na głównej plaży w Makarskiej już będziecie mieli przyjemność zaobserwować to zjawisko i od razu uprzedzam, że nie będą to same młode lwice, ze względu na powyższe termin ten jest dogodny dla rodzin z dziećmi, osób starszych, ale także tych, którzy doceniają odrobinę spokoju.
Jak pisałem wyżej kluby będą już otwarte i w zeszłym roku kręciło się tam sporo osób piszę o tym co widziałem na zewnątrz ponieważ ja już nie z tych klubingowych.
Jeżeli Waszym żywiołem jest wszystko to czego nie spotkacie w ilościach zadowalających w czerwcu, to wyruszcie w lipcu, a najlepiej na początku sierpnia. Będzie cieplej, drożej, dłużej, ciaśniej, ale i zdecydowanie wybór większy