cherrycokecola napisał(a):Witam, chcialbym zapytac kogos kto jest obecnie w Makarskiej...jak z liczbą ludzi? dalej tłumy ? bede od nastepnego tygodnia i nie wiem na co sie nastawiac:) Pozdrawiam
Zależy czego oczekujesz?
paulakp napisał(a):Bardzo dziekuje za odpowiedz. (pisząc paszporty w liczbie mnogiej myślalam o mojej 5 osobowej rodzinie) ktoś mi mówił, że należy miec paszport bo się jedzie przez obszar BiH.
A czy są z Makarskiej wycieczki statkiem do Dubrownika?
Pozdrawiam
Zdenek35 napisał(a):Czy waszym zdaniem jest sens zabierać rowery w okolice Dalmacji dokładniej w rejon Makarskiej?
katiekas napisał(a):Witam wszystkich w 2013 roku byłam w Makarskiej i jak zawsze robię sobie przewodnik co można zwiedzić więc może komuś się przyda. W pliku jest 200 stron na temat Chorwacji, Makarskiej, Jezior Plitwickich i różnych miejsc wartych zwiedzenia wraz z mapkami dojazdu i wszelkimi informacjami. Jeśli ktoś chciałby z niego skorzystać piszcie na priv. Niestety nie mogę go umieścić w linku gdyż nie mam jeszcze długiego stażu na forum.
katiekas napisał(a):Witam wszystkich w 2013 roku byłam w Makarskiej i jak zawsze robię sobie przewodnik co można zwiedzić więc może komuś się przyda. W pliku jest 200 stron na temat Chorwacji, Makarskiej, Jezior Plitwickich i różnych miejsc wartych zwiedzenia wraz z mapkami dojazdu i wszelkimi informacjami. Jeśli ktoś chciałby z niego skorzystać piszcie na priv. Niestety nie mogę go umieścić w linku gdyż nie mam jeszcze długiego stażu na forum.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne