Bocian napisał(a):Czy ktoś ostatnimi czasy mieszkał w Villi Zvonko w Makarskiej?
Tak, ja mieszkałam tam w sierpniu.
Mystique napisał(a):Bocian, villa Zvonko znajduje się przy ulicy Zagrebačka 43. Pozdro
obi napisał(a):Mystique napisał(a):Bocian, villa Zvonko znajduje się przy ulicy Zagrebačka 43. Pozdro
Witam, 20 wyjeżdżamy do Villi Zvonko w Makarskiej - mam pytanie, czy w niej jest dostęp do jakiegoś darmowego wifi? Nie znalazłem nic na stronie biura i w googlach (czy ta willa ma swojąstronkęinternetową z dodatkowymi informacjami?)
Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź
obi napisał(a):Dzięki za info, awaryjnie biorę modem usb blueconnecta bez simlocka więc jakiś internet powinienem ogarnąć, chociaż nie ukrywam liczę na wifi
Nie mogę sobie pozwolić na totalny brak sieci, nawet na wakacjach i to niestety zawsze jest małym problemem.
A co do wyjazdu to miło mi poznać, ja jadę z grupą znajomych, w sumie jest nas 6 osób więc na pewno będzie wesoło przy chorwackim winie.
Zastanawiają mnie jeszcze ceny wycieczek na miejscu - z biura podróży wydają się dość drogie (do Splitu czy Dubrovnika) - czy ktoś z Was orientuję się jak wygląda transport chorwackim odpowiednikiem PKS? Ile to kosztuje, czy kursy są w miarę często itp. Wolę sam ustalać dzień takiej wycieczki, jej długość i miejsca zwiedzania...