Wróciliśmy
Zapraszam na gg 7913930 - zostaw nr. tel. - to się zdzwonimy i porozmawiamy.
Artur68 napisał(a)::cry: Wróciliśmy
Zapraszam na gg 7913930 - zostaw nr. tel. - to się zdzwonimy i porozmawiamy.
Artur68 napisał(a):pawelli - mieszkałem dokładnie na Zagrebackiej 38 - CISZA I SPOKÓJ - wczoraj wróciliśmy - jak się trochę ogarniemy ,to możemy odpowiedzieć na kilka pytań.
Pozdrawiamy
Aldonka napisał(a):Makarska, jak i każdy inny rejon, ma tyle samo wad co i zalet. Co dla jednego zaletą dla innego wadą. Stąd różne opinie i zdania. I chwała Bogu za to.
Mnie dla przykładu Makarska zupełnie nie pociąga. Hałas, gwar, tłumy ludzi mam na codzień mieszkając w centrum Poznania...no dobra, widoków takich nie mam
W wakacje szukam spokoju, ciszy, własnego tarasu a nie przepychania się po starówce. Może dlatego nie do końca podszedł mi, chwalony i kochany przez wielu, Primosten
Jeden lubi ciszę inny gwar, jeden Makarską inny Pejlesac z jego zakątkami. Każdy ma swoje miejsce.
Artur68 napisał(a):pawelli - mieszkałem dokładnie na Zagrebackiej 38 - CISZA I SPOKÓJ - wczoraj wróciliśmy - jak się trochę ogarniemy ,to możemy odpowiedzieć na kilka pytań.
Pozdrawiamy
Raul73 napisał(a):Darek S. - witam i pozdrawiam. Jak już dojdziesz do siebie po podróży i odpoczniesz trochę, to chciałbym cię prosić o opinię w sprawie Twojego apartamentu i ewentualnie polecenie go z jakimiś namiarami.