Woman0002 napisał(a):Kto w czerwcu wybiera się do Makarskiej?
kuba1394 napisał(a):Czy niedaleko makarskiej tak do 50km jest jakies miejsce gdzie mozna poskakac ze skalek do wody?
empire13 napisał(a):Jaki polecicie parking blisko centrum Makarskiej w przystępnej cenie?
Planuję w tym sezonie odwiedzić Makarską na jeden dzień.
empire13 napisał(a):No trudno. Przynajmniej wiem jak się ceny kształtują i nie będę marnować czasu na szukanie czegoś w innej cenie.
Dzięki
Bravik napisał(a):empire13 napisał(a):No trudno. Przynajmniej wiem jak się ceny kształtują i nie będę marnować czasu na szukanie czegoś w innej cenie.
Dzięki
Nie wiem czy to Cię zainteresuje, ale jeżeli pisałeś o Zelence, to na wysokości stacji benzynowej Crodux tuż przed pierwszymi światłami w Makarskiej, po prawej stronie drogi jest parking przy samej nadmorskiej promenadzie. Od lat kosztuje 50 kn za cały dzień.
empire13 napisał(a):Dzięki.
Liczę że coś wyżej albo bliżej Zelenki będzie taniej. No ale jeśli ceny będą podobne to pozostaje opcja za 100 kun w centrum.
Bravik napisał(a):empire13 napisał(a):No trudno. Przynajmniej wiem jak się ceny kształtują i nie będę marnować czasu na szukanie czegoś w innej cenie.
Dzięki
Nie wiem czy to Cię zainteresuje, ale jeżeli pisałeś o Zelence, to na wysokości stacji benzynowej Crodux tuż przed pierwszymi światłami w Makarskiej, po prawej stronie drogi jest parking przy samej nadmorskiej promenadzie. Od lat kosztuje 50 kn za cały dzień.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne