agulus napisał(a):Mam pytanie - czy z Makarskiej można popłynąć na Korčule - chodzi o osoby nie samochód?
https://www.krilo.hr/plovidbeni-red/
agulus napisał(a):Mam pytanie - czy z Makarskiej można popłynąć na Korčule - chodzi o osoby nie samochód?
Marcinowy napisał(a):Nie no, bez przesady! Kulturalne miejsce na poziomie, gdzie nie zdzierają pieniędzy, gdzie ludzie ze sobą miło rozmawiają i nie rzadko można spotkać lokalsów grających w karty.
Sadeczanin78 napisał(a):Marcinowy napisał(a):Nie no, bez przesady! Kulturalne miejsce na poziomie, gdzie nie zdzierają pieniędzy, gdzie ludzie ze sobą miło rozmawiają i nie rzadko można spotkać lokalsów grających w karty.
Takie miejsca mają swój urok:) ja np uwielbiam pić piwko pod sklepem w Bieszczadach w wetlinie...( Może to mało wychowawcze ale nigdzie mi nie smakuje tak jak tam kilkanascie lat temu za czasów studenckich piliśmy tam wino na kubki i były też fajki na sztuki haha ( oby moje dziecko tego nigdy nie przeczytało )
Bidon napisał(a):agulus napisał(a):Mam pytanie - czy z Makarskiej można popłynąć na Korčule - chodzi o osoby nie samochód?
https://www.krilo.hr/plovidbeni-red/
amatus1 napisał(a):Sadeczanin78 napisał(a):Marcinowy napisał(a):Nie no, bez przesady! Kulturalne miejsce na poziomie, gdzie nie zdzierają pieniędzy, gdzie ludzie ze sobą miło rozmawiają i nie rzadko można spotkać lokalsów grających w karty.
Takie miejsca mają swój urok:) ja np uwielbiam pić piwko pod sklepem w Bieszczadach w wetlinie...( Może to mało wychowawcze ale nigdzie mi nie smakuje tak jak tam kilkanascie lat temu za czasów studenckich piliśmy tam wino na kubki i były też fajki na sztuki haha ( oby moje dziecko tego nigdy nie przeczytało )
Albo w Chacie u Wędrowca:)!
amatus1 napisał(a):Sadeczanin78 napisał(a):Marcinowy napisał(a):Nie no, bez przesady! Kulturalne miejsce na poziomie, gdzie nie zdzierają pieniędzy, gdzie ludzie ze sobą miło rozmawiają i nie rzadko można spotkać lokalsów grających w karty.
Sadeczanin78 napisał(a):amatus1 napisał(a):Sadeczanin78 napisał(a):Marcinowy napisał(a):Nie no, bez przesady! Kulturalne miejsce na poziomie, gdzie nie zdzierają pieniędzy, gdzie ludzie ze sobą miło rozmawiają i nie rzadko można spotkać lokalsów grających w karty.
'Chata wędrowca 'to bardzo grzeczna komercyjna restauracja zresztą otwarta tylko w sezonie ...prawdziwe bieszczadzkie klimaty znajdziesz w 'bazie ludzi z mgly' to miejsce to legenda
slodkalatte napisał(a):...natomiast na Korcule polecam poplynac Katamaranem Kapetan Luka (o 9 wyplywa z Makarskiej, droga powrotna - o 17 wyplywa z Korculi) - super widoki i caly dzien wystarcza zeby zwiedzic na spokojnie Korcule.....
Bravik napisał(a):slodkalatte napisał(a):...natomiast na Korcule polecam poplynac Katamaranem Kapetan Luka (o 9 wyplywa z Makarskiej, droga powrotna - o 17 wyplywa z Korculi) - super widoki i caly dzien wystarcza zeby zwiedzic na spokojnie Korcule.....
Wprowadzasz w błąd, z Korčuli odpływa 0 17:55, z Makarskiej o 9:15