Jaki znacie sposób na dostanie się do Makarskiej w późnych godzinach z lotniska że splitu? Tak po 23.
Chwilę przed mam przylot. Autobusy chyba już nie jeżdżą.
mimo87 napisał(a):Jaki znacie sposób na dostanie się do Makarskiej w późnych godzinach z lotniska że splitu? Tak po 23.
mimo87 napisał(a):Jaki znacie sposób na dostanie się do Makarskiej w późnych godzinach z lotniska że splitu? Tak po 23.
Volroch napisał(a):z tego co ja widzialem to bylo kilku typkow co oferowali wolne kwatery - nie pytalem o ceny - jak nie jest was duzo to pewnie znajdziecie
Volroch napisał(a):chyba najlepiej zeby jedna osoba szukala a druga czekala z walizkami w jakims barze
Bravik napisał(a):manewr napisał(a):Strasznie zchamiał nasz naród przez moje 14 lat doświadczeń z Makarską. Palą gnoje papierosy wrzucają peta do wody. Puszki po piwie na plaży, tony śmieci.
Do tego same "kurwy" i "jo pierdole" .
Straszny to obraz.
Podobne obserwacje...
manewr napisał(a):Strasznie zchamiał nasz naród przez moje 14 lat doświadczeń z Makarską. Palą gnoje papierosy wrzucają peta do wody. Puszki po piwie na plaży, tony śmieci.
Do tego same "kurwy" i "jo pierdole" .
Straszny to obraz.
radzio327 napisał(a):Witam. Mam pytanie apropo restauracji z widokiem na Makarska ? Kiedyś czytałem o niej na forum ze bus zbiera osoby i odwozi ze jest pyszne jedzenie i widoki i długie terminy, przypomni mi ktoś nazwę ?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne