napisał(a) kliffe » 19.05.2006 21:50
Witam!
Mogę polecić z czystym sercem apartamenty i pokoje w Makarskiej (byliśmy tam 2 lata temu, ale z tego co widzę ceny się prawie nie zmieniły)- House "Gudelj" znajdziesz na stronie zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Oto bezpośredni link, mam nadzieję, że będzie aktywny
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Renata mówi po angielsku, więc nie ma problemu z komunikacją, rezerwuje apartamenty bez zaliczki, przyjeżdża na dworzec żeby podróżnika odebrać. Wogóle równa z niej babeczka, bardzo sympatyczna. Polecam. Apartamenty bardzo schludne, nowoczesne, proste i wygodne. Duże łóżko, aneks kuchenny, łazienka z prysznicem. Nie daleko od plaży(jakieś 10 min spacerkiem w dół) A jeśli zechce Ci się przejść wzdłuż plaży jeszcze kolejne 10 min to zastaniesz przecudowny brzeg, gdzie skałki tworzą mnóstwo małych, odizolowanych od siebie, romantycznych "prywatnych" plaż, otoczonych soczysto-zielonymi piniami, wystarczy zjawić się tam przed 10 rano i plażyczka tylko Twoja. Makarska jest nieco bardziej przyjazna pod koniec sierpnia i we wrześniu. Wcześniej straszny tam tłok, ale nie zmienia to faktu, że jest to piękna okolica i dobre miejsce wypadowe do wielu wycieczek (Split, Trogir, Hvar, Dubrownik, Nawet Szybenik - jesli wypożyczy się samochód, no i oczywiście masyw Biokovo). Naprawdę polecam, jeśli nie masz strasznie wygórowanych potrzeb dotyczących zakwaterowania. Zresztą na wspomnianej przeze mnie stronce znajdziesz masę innych apartamentów, które mogą przypaść Ci do gustu. Życzę powodzenia i miłych wakacji.
Pozdrawiam