Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Makarska i okolice

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
5il3nt
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) 5il3nt » 30.05.2005 11:25

A czy znajda sie w Breli lub Baskej Vodzie jakies domki na kempingach 5 osobowe?
I jak tam ludzie patrza jak ktos wezmie ze soba malego zwierzaka tzn malego pieska ?
Moglby ktos podac namiary na jakies apartamenty w Breli lub Baskej Vodzie , badz tez domki na kempingu gdzie bez problemu zostanie sie przyjetym z psem :)

Z gory dzieki.
Asja
Autostopowicz
If you are looking for appartmant in Baska Voda...

Nieprzeczytany postnapisał(a) Asja » 16.06.2005 21:09

Look at this.

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Greetings to all.
bosc
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bosc » 19.06.2005 10:11

witam wszystkich.
Byłem w Baśkiej Vodzie w ciemno w ostatnim tygodniu lipca. Przyjechaliśmy w godzinach wczesno popołudniowych i zaczeliśmy szukać apartamentu. Jak zawsze w Kro nie było z tym większego problemu. Wynajeliśmy apartamencik trochędalej od morza za to z olbrzymim plusem. Był w suterenach, osłonięty winoroślą - nawet w południe był przyjemny chłodzik.
I tanio.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
ps. Wybór naprawdę dobry. :lol: :lol: :lol:
kniesp
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kniesp » 19.06.2005 10:22

Wyjazd "w ciemno" w oklice Makarskiej
w sierpniu jest według mnie ryzykowny.
:)
fokstrot
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) fokstrot » 19.06.2005 17:31

kniesp napisał(a):Wyjazd "w ciemno" w oklice Makarskiej
w sierpniu jest według mnie ryzykowny.
:)

wynika z tego ze ryzykant jestem :)
Dareczek
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dareczek » 21.06.2005 20:42

Witam,
w zeszłym roku 9 sierpnia pojechałem z dziewczyną w "ciemno" do Makarskiej, trudno było znaleść apart., zwłaszcza że przyjechaliśmy tam po godz. 18. Pukaliśmy do kilkunastu domów i wszystkie były już zajęte. Jeśli ktoś wybiera się w ciemno, radzę poszukać w pobliżu dworca PKS. Myśmy trafili tam na właściciela kwatery, ... i rozpoczął się cudowny urlop.
daisy13
Autostopowicz
poszukuje apartamentu w makarskiej

Nieprzeczytany postnapisał(a) daisy13 » 01.07.2005 18:05

wybieramy sie do makarskiej lub okolice, jeśli ktos posiada namiary na apartamenty prosze o informacje na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
clio_
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) clio_ » 03.08.2005 20:39

Aneta
czy mogłabyś podac mi namiary na ten apartament o którym pisałaś
mój nr GG 1464043

dzięki
clio
daro_
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) daro_ » 03.08.2005 22:02

Witam
Ja miałem ten sam problem ,w Baska Voda szukałem noclegu cztery godziny i nic,więc pojechałem do Makarskiej ,tam po około godzinie udało mi sie znależć fajny apartamencik 80 m.troszke daleko od morza ale warunki super -dwie sypialnie ,dwie łazienki i aneks kuchenny ,za osobę płaciłem 13 euro,a Chorwaci byli bardzo bardzo mili,ech aż żal było odjeżdzac.
pozdrawiam
Abak
Podróżnik
apartament..

Nieprzeczytany postnapisał(a) Abak » 04.08.2005 11:09

daro_ napisał(a):Witam
Ja miałem ten sam problem ,w Baska Voda szukałem noclegu cztery godziny i nic,więc pojechałem do Makarskiej ,tam po około godzinie udało mi sie znależć fajny apartamencik 80 m.troszke daleko od morza ale warunki super -dwie sypialnie ,dwie łazienki i aneks kuchenny ,za osobę płaciłem 13 euro,a Chorwaci byli bardzo bardzo mili,ech aż żal było odjeżdzac.
pozdrawiam

Czy mogę prosic o adres tego aparta? adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
bozena
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) bozena » 17.11.2005 22:32

daro_ napisał(a):Witam
pozdrawiam

prosze przeslij mi namiary na ten apartament adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Jadran_
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jadran_ » 16.12.2005 17:10

Mam sprawdzone apartamenty na Makarskiej w miejscowości Ruskamen. Apartamenty leżą około 50 metrów od morza willa na prawdę na wysokim poziomie. Piszcie na adres: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 16.12.2005 20:03

Jadran_ napisał(a):Mam sprawdzone apartamenty na Makarskiej w miejscowości Ruskamen. Apartamenty leżą około 50 metrów od morza willa na prawdę na wysokim poziomie. Piszcie na adres: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Jadran - przecież Ruskamen to nie jest Riwiera Makarska... :roll:

Plumek
Jadran_
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jadran_ » 17.12.2005 15:57

Sami Chorwaci twierdza coś zupełnie innego a ja im wierzę:)

Jadran - przecież Ruskamen to nie jest Riwiera Makarska... :roll:

Plumek[/quote]
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 17.12.2005 17:14

Jadran_ napisał(a):Sami Chorwaci twierdza coś zupełnie innego a ja im wierzę:)

JPlumek napisał(a):Jadran - przecież Ruskamen to nie jest Riwiera Makarska... :roll:

Plumek

To skonfrontuj ich wiedzę i zobacz oficjalną stronę zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link, żebyś bajek ludziom nie opowiadał, gdzie Rzym, a gdzie Krym :)

I pamiętaj - rzetelna informacja to podstawa... w tym biznesie ;)
Piszę to dla Twojego dobra :)

Plumek
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje