napisał(a) kentucky » 04.05.2020 11:58
Ukash84 napisał(a):Cześć,
Odświeżam wątek na nowy sezon. Czy ktoś był ostatnio w tym hotelu? Jakie wrażenia?
cześć! nie wiem czy jeszcze Cię to interesuje ale ja byłam 2 razy w tym hotelu - w tym roku również planowałam jechać ale nie wiem czy się uda... więc tak hotel położony jest znakomicie, nad samym morzem, z każdego pokoju widok na góry oraz na morze. Śniadania bardzo dobre, kolacje mi średnio przypadły do gustu ale to dlatego, że ja jestem bardzo wybredna ale ogólnie również duży wybór od ryb, przez mięsa makarony , zupy - jedyny minus do obiadokolacji brak napoi - nawet wody, a ceny dość wygórowane. Uroczy taras na którym można jeść posiłki oraz całkiem fajny basen zewnętrzny. Obsługa bardzo miła, pokoje codziennie sprzątane. Wychodząc z hotelu jesteś od razu na promenadzie przy której są przecudowne restauracje. Parking chyba 7 euro za dzień. W obiekcie dwie windy, polecam wybierać przeszkloną z widokiem na morze
Pokoje hmmm jak to hotelowe pokoje nie są bardzo duże ale dla dwóch osob jest ok, nie są też pierwszej świeżości - przydałby się remont ale są bardzo czyste, łazienka w stylu komunistycznym ale to wszystko widać na zdjęciach
jedyny minus tego hotelu jaki widzę to z roku na rok rosnąca cena!! w 2018 7 nocy ze śniadaniami 2800 zł, 2019 6 nocy ze śniadaniami i obiadokolacjami (innej opcji nie było) 3400, 2020 7 nocy ze śniadaniami i obiadokolacjami 4700 ... ceny na początek września.