martinb33 napisał(a):Odświeżam temat. Piszecie o Lidlu i Konzumie a jak sprawa się ma z Kauflandem w Makarskiej bo widziałem na mapkach że jest przy wyjeździe w strone Tucepi. Z polski mam dobre dowiadczenia bardzo lubię tą sieciówke i czesto robie tam zakupy, a jakoś w tematach o zakupach w Cro cisza o Kauflandzie.
martinb33 napisał(a):O to czy warto tam robić zakupy, czy ktoś z was poleca. Czy skupić się na najczęściej polecanym konzumie?
malinero napisał(a):martinb33 napisał(a):O to czy warto tam robić zakupy, czy ktoś z was poleca. Czy skupić się na najczęściej polecanym konzumie?
Warto tam gdzie blisko, dobrze jakościowo i niedrogo. Co, to już kwestia potrzeb i upodobań.
Wszystkie te sieciowki maja strony internetowe z asortymentem, promocjami i gazetkami. Zadaj sobie trochę trudu i je przejrzyj.
martinb33 napisał(a):malinero napisał(a):martinb33 napisał(a):O to czy warto tam robić zakupy, czy ktoś z was poleca. Czy skupić się na najczęściej polecanym konzumie?
Warto tam gdzie blisko, dobrze jakościowo i niedrogo. Co, to już kwestia potrzeb i upodobań.
Wszystkie te sieciowki maja strony internetowe z asortymentem, promocjami i gazetkami. Zadaj sobie trochę trudu i je przejrzyj.
Malinero to żeś napisał złotą myśl. To ja własnie pytam gdzie dobrze jakościowo i niedrogo. I nie pytam gdzie są na promocji w gazetce kartofle tylko o ogół jak się ma Kaufland do np. Konzuma
martinb33 napisał(a):malinero napisał(a):martinb33 napisał(a):O to czy warto tam robić zakupy, czy ktoś z was poleca. Czy skupić się na najczęściej polecanym konzumie?
Malinero to żeś napisał złotą myśl. To ja własnie pytam gdzie dobrze jakościowo i niedrogo. I nie pytam gdzie są na promocji w gazetce kartofle tylko o ogół jak się ma Kaufland do np. Konzuma
pawelli napisał(a):Nie rozumiem Was - jedziecie do Cro i kupujecie w sklepach Lidl, Kaufland ...... te same smaki praktycznie co u nas ..............
Jedźcie do Kozuma czy do Tommy - i kupcie tamtejsze produkty.
Spróbujcie czegoś innego niż lidlowe produkty .....
A to że zapłacicie parę złotych więcej .................... i co z tego