Inde, to dzielnica Zelenka...więc o ile mnie pamięć nie zawodzi, jest to Splitska, chyba Vukovarska...spójrz na plan Makarskiej, jakie są tam ulice w tej dzielnicy i wszystko jasne...
pozdrav
dsk napisał(a):No i wrocilem:):)
900 zdjec kilka litrow wina i piwa wspomnienia na caly rok i na bank powrot za rok albo moze nawet wczesniej:):)
Mimo kilku dni deszczowych bylo poprostu bosko:)
bestia75 napisał(a):Chciałbym się dowiedzieć czy ulica Splitska w Makarskiej to peryferie miasta czy można ją zaliczyć do centrum?
Jeszcze trzy pytania:
1.Odległość ze Splitskiej do centrum rozrywkowego?
2.Odległość ze Splitskiej do plaży?
3.Odległosć ze Splitskiej do marketu Konzum?
Najchetniej jakby ktos podał ile minut zajmuje pokonanie w/w tras,bo wiadomo ze odległość w metrach nie zawsze jest miarodajna(jedni podaja w linii prostej inni wzdłuz ulicy itp.)
Z góry wielkie dzięki!!
fabi napisał(a):to może ja też o coś zapytam Was. Interesują mnie Brela i Baśka Woda. Czy w tych miejscowościach są plaże żwirowe z łagodnym wejściem do wody? I czy z tych miejsc pływają jakieś tramwaje wodne do Splitu i trogiru w stałych godz. Chciałbym np. pochodzić po trogirze a nie zawsze jechać autem.
Może są jakieś wycieczki na pobliskie wyspy ( jakieś przyklady cenowe)
Inde napisał(a):dsk napisał(a):No i wrocilem:):)
900 zdjec kilka litrow wina i piwa wspomnienia na caly rok i na bank powrot za rok albo moze nawet wczesniej:):)
Mimo kilku dni deszczowych bylo poprostu bosko:)
Czekamy na relację dsk! A teraz pisz mi tu prędziutko co z tymi ustronnymi plażami, czego mamy się spodziewać i na co uważać w obecnych warunkach!
Vidimo se poslije!
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne